tirsdag den 26. februar 2013

Fanaction: Make Some Noise!

Fanprojekt af @THOIF_Official
Det hele foregår på denne her side: http://on.fb.me/V4Vm3i

"Hej Aliens! Som I ved vender Tokio Hotel meget snart tilbage, så vi tænkte, at vi ville "lave noget larm" med et projekt som dette her. Alle fans over hele verden kan deltage! Ideen er at vise Tokio Hotel at vi glæder os helt vildt til at høre deres nye album, og at vi altid vil være der til at støtte dem.

Vi tænkte, at vi derfor ville lave en video (Hvordan den kommer til at se ud fortæller vi senere), hvori I alle kan deltage på forskellige måder:

1. Du kan vælge at optage en minivideo hvor i du (på engelsk) kort siger noget om bandet eller det nye album (for eksempel: Tokio Hotel, vi kan næsten ikke vente til at se jer!)
2. Du kan skrive en sætning på et stykke papir og sende os et billede af det. Eller skrive en sætning opdelt på flere stykke papir, og vise dem i en minivideo (for eksempel: At skrive ¨Vi elsker Tokio Hotel' på 3 stykke papir. 'Vi' på det første, 'elsker' på det andet, og 'Tokio Hotel' på det sidste).

SÅDAN DELTAGER DU - FASE 1
Vi skal vide, hvor mange der vil deltage, og på hvilken af de to måder. Så 'synes godt om' denne note (http://on.fb.me/V4Vm3i), og skriv en kommentar til den, hvori du fortæller os dit navn, og hvad du vil lave for at deltage (som forklaret: Sige noget kort på engelsk, sende et billede af et stykke papir med tekst, eller filme nogen stykker papir med en opdelt sætning). Du kan kommentere på noten og booke din deltagelse i vores sammensatte video indtil den 8. marts 2013.
Vi vil i løbet af de næste par dage give jer info om fase 2."


Og jeg vil selvfølgelig lægge det ud her, når de skriver noget om fase 2. :)

Ingen kommentarer: