onsdag den 6. marts 2013

Artikel fra promiflash.de

Begejstret for Fairuz
Efter DSDS-Laura: Er dette Bills nye yndlings?

Efter at Laura Kleinas er røget ud af racet efter titlen som superstjerne, har Bill Kaulitz ikke haft en yndlingskandidat. Bill sagde i en af udsendelserne, at han var forelsket i den halvt franske pige, men måske skulle det slet ikke tages så seriøst.
Nu har sangeren af Tokio Hotel valgt sig en ny pige. Selvom det bestemt ikke er ligeså ekstremt som det var i Lauras tilfælde, så ser han ud til godt at kunne lide den meget specielle Fairuz Fussi (16). Dette er forståeligt siden de to har meget til fælles når det kommer til deres stil. Men det er ikke den eneste grund, for Fairuz kan også overbevise med sin stemme.
"Jeg synes, du er for sej", sagde den unge mand efter pigerne Fairuz, Jennifer Warren (23), Lisa Wohlgemuth (20), Talina Domeyers (19) optræden. Også selvom det denne gang bare er performancemæssigt, så ser Bill potentiale i den 16-årige pige. Men på trods af det råder han hende til at slå sig lidt mere løs med sin stemme, for hun har allerede overbevist ham med sin stil. Om hun vil være i stand til at opfylde Bills ønsker, så hun kan blive hans nye favorit, kan kun tiden vise. Men indtil videre er vi sikre på at skolepigen har vundet Kaulitz-dommernes hjerter.


Oprindelig artikel: http://bit.ly/

Ingen kommentarer: