mandag den 18. marts 2013

Artikel fra promiflash.de

Tom Kaulitz hat keine Dreads mehrAnderledes look ved DSDS

Uden dreads: Hvad synes I om Tom Kaulitz?Det var ikke kun Bill Kaulitz (23) som man måtte kaste et ekstra blik på, ved DSDS liveshowet denne lørdag: Det var også hans bror Tom (23), som pludselig sad bag jury-pulten uden sine lange dreadlocks.

I første omgang var det svært at forstå, hvordan han allerede har fået sit hår til at blive langt igen. Så lagde man mærke til ligheden mellem tvillingerne, som takket være Toms hår nu er meget mere fremtrædende. Hvor han før var ret "bad boy"-like ligner han nu mere en rocker, og det glatte hår giver Tom et lidt blødere look, hvilket også klæder ham. Dette er jo egentligt bare et spørgsmål om tilvænning, men når I har vænnet jeg til det, så vil vi gerne vide, på hvilken måde I synes Tom ser bedst ud. Er I en fan af lange, filtrede dreadlocks, eller kan I bedre lide den nye frisure?

Faktisk klæder begge looks ham, da han jo er en flot mand, der kan bære stortset alt. Men alligevel: Kan I bedst lide et bestemt af hans looks? Stem her og del jeres mening om den "nye" Tom Kaulitz. 

I kan stemme her: http://www.promiflash.de/ohne-dreads-wie-gefaellt-euch-tom-kaulitz-13031831.html


Kilde: http://www.promiflash.de/ohne-dreads-wie-gefaellt-euch-tom-kaulitz-13031831.html

Ingen kommentarer: