tirsdag den 12. marts 2013

Artikel fra rtl.de

imageFairuz Fussi får en chance til?

På den sidste og vigtigste dag ved DSDS recall i Curacao er det alt eller intet for kandidaterne.

De har selv ansvaret for at finde en sang at synge foran dommerne. Dette show vil afgøre hvem der er de otte kandidater, der går videre til liveshowsene. De er nervøse.

Kandidaten Fairuz Fussi ville overbevise dommerne med sangen "Ignorance" af Paramore. "Dette er min sidste chance for at vise, hvad jeg kan," siger kandidaten spændt. I starten af hendes optræden får hun komplimenter af sangeren Bill Kaulitz fra Tokio Hotel, på grund af hendes udseende. Men poptitanen Dieter Bohlen er mindre interesseret i hendes outfit, og er skeptisk når det kommer til sangvalget. "Har den nogensinde været en succes? På Seychellerne, helt sikkert."
Hendes optræden er ved at blive en katastrofe. Hun laver også en fejl med teksten, og juryen stopper hendes performance. "Nu laver du også fejl i teksten i din yndlingssang," kritiserer Dieter Bohlen. Fairuz Fussi går helt i opløsning, og bliver opmuntret af de andre DSDS kandidater.

DSDS dommeren Bill Kaulitz forsvarer Fairuz Fussi.

Men pludselig beslutter sanger Bill Kaulitz fra Tokio Hotel at genoverveje Fairuz, og han prøver at snakke med den 16-årige unge pige. "Vi vil nødig smide dig ud på grund af denne her lille fejl", prøvede han at berolige. "Vi er villige til at give høre dig synge igen." Fairuz var lettet over at få en chance til af dommerne.

DSDS dommerne havde allerede en klar bedømmelse af hende, men tror på at kandidaten vil gøre sit bedste denne her gang.

"Vi vil helt sikkert diskutere dig!" Vil Fairuz Fussi få en billet til liveshowsene i "Deutschland Sucht Den Superstar" 2013?

Oprindelig artikel (her kan I også se artiklens tilhørende video af Fairuz' optræden): http://www.rtl.de/cms/sendungen/superstar/dsds-news/dsds-2013-eine-zweite-chance-fuer-fairuz-fussi-2c704-918a-20-1436266.html

Ingen kommentarer: