fredag den 16. april 2010

Tokio Hotel er nu gratis!


Salget af Humanoid tournen er meget lavere end forventet...
Drengene fra Tokio Hotel har problemer med at fylde de store koncert arenaer op. Det er derfor der bliver tilbudt gratis billetter til fansene. Talte koncertorganisatørerne forkert til "Humanoid" touren?

Tallene af Tokio Hotel 2010 touren er ret tydelige. Et gennemsnit på omkring 4,500 per koncert. For eksempel: I Zürich var der kun 5,000 fans. Dog havde arenaen en rumlighed på 13,000. I Wien var der kun 4,000 fans, hvor der var en kapacitet på 16,000.

Tiden er gået siden Bill & Co. optrådte foran en halv million fans under Eiffel Tårnet. Næsten ingen koncerter var udsolgte, koncerterne i Rusland og Nice måtte endda aflyses. ''Næste gang må vi tænke om vi ville booke bandet igen. Jo mindre Tokio Hotel fornyer sig og på dem måder vinder flere fans,'' fortæller Marc Reinhardt og den schweiziske koncertorganisation, Good News.

Nogle steder under 'Humanoid Touren' var det endda nødvendigt at sætte kæmpe gardiner op for at de skulle virke minde tomt. Og udover dette opstod der ofte tekniske problember. Det overdimensionelle Deko-æg fungerede ofte ikke, Bills mikrofon og ilden virkede heller ikke et par gange.

Nu strømmer bunker ud af gratis billetter til koncerten i Malaysia d. 1 Maj dette skulle gerne værre nok til at få fansene til at slappe af. En officiel side gav fornylig billetter gratis væk, og ikke bare få. Nogle fans gad ikke engang købe billetterne, de bookede bare deres rejser. ''Åbenbart, vinder alle en,'' sagde Lorena fra den officelle fanklub.

Tokio Hotel måtte også håndtere med et andet problem: Til koncerten i Prag blev Tom-stalker, Perrine D. set. Kunne det være lederen af banden ikke kan stoppe med at stalke sin favorit stjerne Tom, selvom det officielt er forbudt?

På deres MySpace gør de Franske piger grin med rettens dom og med hendes motto lyder: Im your stalker!

Ingen kommentarer: