onsdag den 14. juli 2010

MTV's TRL på tour - Catania, Italien 16.07. 2010 - Info Update


På fredag d. 16 juli, i anedning af Tokio Hotels besøg i Catania, vil Humanoid Live DVD'en og CD'en (bliver udgivet d. 20. juli i resten a verden) komme på et eksklusivt salg ved La Feltrinelli/Ricordi Media Stores i Catania (adresse: Sant'Eupilio 38).


Vi er glade for at bekræfte at det forreste af TRL-scenen vil være et område (kaldet: ''Ring'') der eksklusivt vil være dedikeret til fans der ejer den nye Live DVD og CD.


For at få adgang til dette begrænsede område, skal du have:

> Et eksemplar af Humanoid City - Live (DVD eller CD), som også sælges ved Ricordi Media Store den fredag formiddag.

>Et armbånd du kan vise din DVD eller CD ved MTV standen i Piazzale Asia, overfor MTV lastbilen, fra kl. 11. Armbåndene vil være i begrænsede antal så vi kan sørge for maksimum adgang, og opfylde sikkerhedskravene der er fastsat af MTV og politiets hovedkvarter.


Kun fans der viser BÅDE deres DVD og CD OG armbånd vil få adgang til ''the ring'' (ringen) forrest ved scenen. Uden undtagelse. Vi tænkte på armbåndene så fans ikke behøver at tilbringe en hel dag under solen: faktisk kan ejerne af armbåndene gå ind i ''ringen'' et par minutter før showet.


Signing session/Autografer


Alle de fans der har adgang til ''ringen'' (dem der besider DVD'en eller CD'en OG MTV armbåndet) er i stand til at få deres DVD/CD signeret af Bill og Tom direkte på TRL-scenen efter udsendelsen.

I tilfælde af at der var fans med en kopi af DVD'en eller CD'en, hvor det var umuligt at skaffe et armbånd til ''ringen'', overvejer vi en mulighed for at de også kan få deres DVD/CD signeret; efter fansne i ''ringen''.


Bemærk venligst chancen for de fans der får deres kopier signeret nødvendigvis vil være bundet til anvisninger fra sikkerhedspersonalet, MTV personalet og politiet på stedet.


Fansnes samarbejde er således af afgørende betydning.

Derfor beder vi dig om at bruge din sunde fornuft og følge de anvisninger der er givet af sikkerhedspersonalet for at gøre forløbet af dette program nemmere (så dem der allerede har fået hans/hendes kopi signeret, bedes forade stedet så de andre som ikke har en kopi af DVD'en eller CD'en ikke bliver forhindret af de andre i, at komme tættere på stedet hvor signing sessionen finder sted osv.).
!For english discriptions click HERE

Ingen kommentarer: