fredag den 8. oktober 2010

Bill og Tom (:

Berømt på grund
De er grundlæggerne af det mest roste tyske band af de sidste årtier, og den forbudte drøm for teenagere over hele verden.

Personlige stil
"Vi har meget forskellige og veldefinerede personligheder, og dette fremgår også af vores udseende," siger Bill: Han har en umiskendelig androgyn stil, inspireret af glam og goth æstetik, mens Tom fokuserer på at være komfortable og bære stort, rapper-stil tøj. (L'Uomo Vogue, oktober 2010)

Zoom
De gav udtryk for deres talent for musik i en tidlig alder: Tom begyndte at spille guitar da han var 7 og Bill var en deltager i talent showet Star Search på 13. Flere albums (fra Schrei, udgivet i 2005, til Humanoid i 2009), en lang række af internationale priser, og den ubestridte status af ikoner i teenages fantasi, er blot nogle af deres hidtidige resultater.

I det offentlige
De har ikke en stylist og har altid personligt valgt deres udseende. Bill, forsangeren, er den, der bærer de mest uhyrlige scenen outfits: han er en mode elsker, har han designet og tilpasset hans eget tøj, da han var barn. Hans stil er i konstant udvikling: han forlod jeans og t-shirt bag sig og har valgt mere raffinerede tøj (blazere, læder jakker, unikke bukser og smarte Aviator-stil kedeldragter). Glam android kostumer, han for nylig havde på til "Welcome to the Humanoid City tour", som blev designet af Dsquared ² 's Dean og Dan Caten.

I private
Bill forlader sin over-the-top stil arealer: han bruger sin fritid iført en træningsdragt og ingen make-up. Tom forbliver tro mod sin hip-hop stil.

Sko
Bill bærer støvler eller støvletter, mens Tom altid bærer sneakers, som han samler.

Hår
De har begge mørkt hår og farve det sort. Bill kan lide at eksperimentere med sin frisure og stil: det berygtede strittende frisure og punk Mohawk tiltrak opmærksomhed i medierne, men han har for nylig valgt en kortere snit, med en vagt Fifties styling. Tom har cornrows.

Smykker
Bill ofte bærer halskæder - grundlæggende sølv kæder eller komplicerede halskæde stykker, pyntet med pigge eller rhinestene.

Stilikoner
Karl Lagerfeld, Aerosmith's Steven Tyler, David Bowie.

Favorit stykke tøj
Bill elsker jakker, Tom kan ikke skille sig af med sin baggy bukser.

Favorit designere
Karl Lagerfeld, Hedi Slimane for Dior Homme, Rick Owens.

Yndlingsby
Tokyo (deraf navnet på bandet).

Yndlingsmusik
Bill lytter til pop-rock musik (Stereophonics, Coldplay, Kings of Leon), Tom foretrækker at lytte til hip-hop (den tyske rapper Samy Deluxe er en af hans yndlingskunstnere).

Livret
De er vegetarer. De elsker pasta og pizza.

Yndlingsfilm
Blandt Bill's yndlingsfilm. The Notebook af Nick Cassavetes, The Twilight Saga (han har en forkærlighed for vampyr film), Labyrinth af Jim Henson og The Nightmare Before Christmas af Tim Burton. Tom elsker The Fifth Element af Luc Besson og Meet Joe Black af Martin Brest.

Favorit tv-serie
Prison Break og Nip/Tuck for Bill, The Kongen af Queens for Tom.

Motto
Bill's motto er "Uanset hvad der sker, tror på dig selv, tror på livet, tror på i morgen. Tro på alt, hvad du gør, hver gang" (en sætning han siger i sin live-optrædener). Tom's motto er nede-på-jorden "Carpe diem".

Gode vaner
De sover meget, når de kan, og slappe af ved at lege med deres hunde.

Dårlige vaner
Bill er en kontrol freak, mens Tom er doven.

De elsker
Bill elsker krop piercinger og tatoveringer (han har fire), mens Tom har en passion for graffiti.

De hader
Paparazzi.

Vi kan godt lide dem, fordi
De har redefineret tanken om boybandet takket være deres talent og har indført deres personlige stil med udholdenhed, på trods af kritiken

Kilde: vogue.it


Oversat af Tokio Hotel Online Update's xxTralalala

Ingen kommentarer: