torsdag den 7. oktober 2010

Joop's fantastiske nat med Tokio-Bill

I Paris viser Wolfgang Joop sin "Wunderkind"-kollektion om natten, han malede byen rød med Bill Kaulitz.

Søvnløse i byen af kærlighed! Denne dag skinnede Wolfgang Joop med sin "Wunderkind"-kollektion på catwalken i modeugen, mode-designer lavede en natte tur med Bill Kaulitz.

Klokke-nederdele, striber strømpebukser, snøret støvlerne og en komplet mønster-mix - men det hele passer sammen.

Tirsdag, klokken 17, i showroom for "Wunderkind". Mødes Bill Kaulitz (21) og Wolfgang Joop (65) for første gang. "Du selv se bedre ud end på billederne", siger Joop. Starten på et smukt venskab.

Designeren præsenterer sanger et par sko. Bill ønsker at gøre sightseeing: "Jeg har været så ofte været i Paris, men jeg har aldrig set Eiffel-tårnet." Næste stop Palais Beauharnais, ledsaget af kameraer til Arte-serien "Durch die Nacht". De klinkede champagne og blive budt velkommen af den tyske ambassadør. "På en eller anden måde, er vi også ambassadører for Tyskland", siger Joop. Næste: Sult. I "Café de Flore" bestiller de Croque Madame, Croque Monsieur, kaffe og cola "Jeg vil gerne tegne dig", sagde Joop. Han beder tjeneren om et stykke papir og begynder at kradse med en kuglepen Bill's ansigt og giver ham billedet. Så går duoen en tur langs boulevard Saint Germain. Det støvregner, Bills Bodyguard holde en paraply for dem. Deres vej ned til Seinen, fører til Pont des Arts, broen af kærlighed. Yderligere til operaen, hvor 2000 personer fejre en overdådig maskebal. Ved midnats tid forsvandt de ind i mængden.

Næste morgen, Palais de Tokyo. Tokio-stjerne på forreste række, til den nye "Wunderkind"-kollektion, det er en fest. Som et farvel, deler de deres Mobil-numre. Joop: ". Vi er som et tvilling par, der har været adskilt efter fødslen og er nu genforenet"

Kilde

Oversat af Tokio Hotel Online Update's xxTralalala

3 kommentarer:

Tinse sagde ...

erm, er jeg den eneste der syntes at ham Joop lyder lidt... jeg ved ik hvad eg skal kalde det... overbegejstret for Bill, at dømme ud fra alle billederne og hvad der står her?? :0 xD
whatever det sikkert bare mig og mine underlige forestillinger...

Anonym sagde ...

Måske er han forelsket i Bill!

xxTralalala sagde ...

Haha Bill Kaulitz på kun 21 år dater Wolfgang Joop på 65 år o.O kunne lige forestille mig den overskrift xD