fredag den 8. oktober 2010

Tokio Hotel flytter ud... med alle møblerne i huset

Forberedelser til flytningen er i fuld gang. Tom og Bill flytter til USA

Vil de nogensinde kommer tilbage til dette hus i Hamburg?

I går var der fem vare biler foran villaen af Bill Kaulitz (21) og hans bror Tom (21) fra Tokio Hotel. Flyttemændene havde store containere, som de pakkede tvillingernes møbler i, og kørte bilerne ned til havnen i Hamburg.

Senere i denne måned, hørte vi at Kaulitz brødrene ville flytte til Los Angeles for at arbejde med deres producer og manager David Jost på nye sange.

Transport af deres ting til Amerika vil tage otte til ti uger. Også tvillingernes biler fra Tysklands mest succesfulde rockband vil derefter tage en båd til Los Angeles.










Kilde: Bild

Oversat af Tokio Hotel Online Update's xxTralalala

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

På en eller anden underlig måde er det mega trist);

Anonym sagde ...

det er vildt trist og de kommer ikke tilbage det tror jeg ikke

Tinse sagde ...

det føles virkelig bare helt forkert... håber ikke de bliver alt for starstruck af USA :S jeg håber bare for dem at de har valgt at bo i et stille kvarter i et hus i udkanten af byen, tror ikke de ville kunne klare at bo i en lejlighed midt i al mylderet...

Anonym sagde ...

Hvorfor viser i private billeder?, når i er imod det??? :S

AnnikaClemens sagde ...

det er ikke private billeder af dem.
det er bare billeder af deres ting [;

Anonym sagde ...

AnnikaKaulitz: Nej, det ik private billeder af Bill og Tom, Det er billeder af ting fra deres private hjem, og hvad de har i deres hjem kommer ik os ved. Jeg synes det er ONDT af poste sådan nogen billeder, uanset om Bill og Tom er med på dem eller ej, for jeg tror ik de har lyst til, at alle deres ting bliver spredt ud på nettet.

Henriette sagde ...

Jeg vil altså give Annika ret, det er ikke private billeder. Hvis du nu kiggede efter er det her bare en gengivelse af hvad der står inde på den tyske avis Bild's hjemmeside :)
Og helt ærligt.. Det er billeder af deres møbler o.O Det er jo ikke noget sygt privat over det.. De er jo gået offentligt med at de flytter, så det måtte de jo have set komme..
Men hvis du synes at billeder af deres møbler er så private at vi ikke kan vise dem, må du jo bare lade være med at kigge på dem :)
For efter min mening er der stor forskel på feriebilleder og billeder af folks møbler.. Vi respekterer det førstnævnte, men det andet kan jeg virkelig ikke se noget problem i..