mandag den 16. maj 2011

Fanaktion - Flash mob

Længere nede på siden kan du læse om tre piger, der er interesserede i at stable en flash mob på benene for Tokio Hotel her i Danmark. De har nu lavet en Facebook-side, hvor det kan diskuteres, hvor det f.eks. skal finde sted. Hvis du er interesseret, kan du tjekke det ud HER.

Her er deres forslag til fanaktionen og det er disse to muligheder:

1: Finde en TH sang at lave det til, finde et tilfældigt stort offentligt sted etc. station, center... bruge noget fra koncerten. Vores sang forslag ville så være Hey You fordi vi så kunne gå udfra de klap som Bill lavede til den danske koncert?
Det andet forslag er lidt anderledes og måske det nemmeste at udføre.

2: Selvfølgelig have TH tøj på alle sammen, have flag med som vi bruger til allersidst i dansen ved at løfte dem højt op i luften og råbe: WE LOVE TOKIO HOTEL! I denne ville vi så foreslå at bruge sangen Glow med Madcon, da der er nogen ret fede dansetrin til i forvejen som vi kunne gå ud fra?
HVIS, der er interesse for det, har vi (arrangørerne) aftalt at være så fleksible som muligt i forhold til stedet, og vi vil jo gerne have så mange med som muligt. Os, der arrangere det, vil selvfølgelig være dem der starter det og indgår alle aftaler med stedet i sidste ende hvor det så end bliver. Vi vil selvfølgelig også være dem der sætter hele dansen igang, hvad end det ender op i. Alle må dog være kreative med at finde på noget dans til versene, hvad end det blir en TH sang eller Madcon Glow.
Men først og fremmest vil vi hører om hvor mange der ville være friske på den? Vi ville så selvfølgelig prøve at få det filmet så vi kan sende det til TH. :D


Hilsen Benita, Ditte og Emma :D

Ingen kommentarer: