fredag den 8. juli 2011

Tom & Bill ved Shay Todd Flagship's åbning i LA (07.07.11)

loading

loading

loading

loading

loading

loading

8 kommentarer:

Debbie sagde ...

hvor ser Bill bare godt ud

Anonym sagde ...

er det ikke Ria som er Toms kæreste

Anonym sagde ...

^ Jo, Tom kommer sammen med Ria, men pigen på billedet er ik Ria, synes i hvert fald ik det ligner hende spor ? (:

Anonym sagde ...

Man kan jo næsten ikke kende Bill :o
Han ser stadig godt ud osv. men wow... what a change.

Lene sagde ...

nu bemærker jeg lige at det er de samme to personer som var sammen med Bill og Tom til den der nivea pool fest for nogle uger siden, og tænkte, kan det ikke være nogle fra pladeselskabet? jeg tænkte også på david jost og hans mulige kone, men synes ikke det ligner ham spor - og, så vidt jeg ved, kommer tom ikke sammen med nogle i øjeblikket?? eller er det bare mig som er helt tabt? synes ihvert fald ikke det blev hvern be- aller af- kræftet at han kom sammen med denne ria.. tværtimod synes jeg bare den ligesom døde..

Anonym sagde ...

men tom har ikke selv sagt at han er sammen med Ria

MeTens sagde ...

Nej, Tom og Ria kommer IKKE sammen - ellers havde han nok bekræftet det for længst, men det har han ikk, og det har hun heller ikk.

Synes godt at folk må holde op med den slags åndssvage rygter. Hvis drengene finder sig nogle kærester ska de nok selv fortælle det til verden.

Anonym sagde ...

^
Bare fordi de ik har bekræftet noget, kan de da stadig godt komme sammen, lige så vel som de ik kan.

Jeg indrømmer gerne, at det måske er lidt forkert at siger, at de kommer sammen, når det jo ik er bekræftet, men jeg synnes altså heller ik man kan udelukke det, for Tom venter måske bare på det rette tidspunkt, at sige det på?, så jeg synes faktisk det er lige så forkert, at siger de ik kommer sammen, da vi jo ik ved det.