tirsdag den 11. oktober 2011

Hvordan blev I fan?

Jeg tror vi alle har vores egen lille søde historie om hvordan vi blev fan.
Jeg selv faldt fuldstændig for den her lille charmetrold i 1000 Meere videoen ^^
Hvad med jer andre? Hvordan blev I fans?

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

Min bedste veninde introducerede mig for "schrei" - mit første rock øjeblik, og mit første youtube øjeblik! Jeg havde faktisk aldrig hørt andet musik end det min mor og klassen spillede.
Jeg hadede Schrei fra første øjekast. Forbød direkte min veninde at synge den. Var ikke mere end 11. Er 15 i dag. Vi kunne ikke engang udtale 'Schrei' så vi sagde "Scharie". hahahah. Nå, men senere den aften afspillede jeg den om og om igen. Den var ok. Så fandt min veninde "Durch den Monsun" og så faldt jeg pladask. Min mor downloadede 'Schrei' cd'en, og vi sad foran hendes afspiller og hørte albummet. Til sidst faldt vi virkelig for "Rette mich" og "Der letzte Tag" - og siden den dag fandt v bare flere og flere sange med dem. Den dag i dag har jeg været til TH koncert og er stadig super stor fan. Ikke obsessed med deres udseende, men elsker musikken inderligt.

Misser sagde ...

Jeg sad og så Boogie, da Rette Mich pludselig kom frem. Jeg er lidt usikker på hvornår det var, men jeg gætter på jeg ikke var ret gammel, for jeg syntes de allesammen så sjove ud xD Så grinede jeg lidt af dem, og kunne ikke rigtig bestemme mig for om Bill var en han eller en hun. Og så havde jeg ikke lige set andre der gik rundt sådan. Så de sad ligesom fast i mit hovede, og jeg genkendte dem straks da jeg var på besøg hos min veninde. Hendes storebror havde en megaposter med drengene, og jeg fandt ud af de hed 'Tokio Hotel' og dér begyndte det vel :3

TheMorticansDaughter sagde ...

Jeg var lige kommet hjem fra skole og havde sat mig i min sækkestol og tændt for The Voice, og så spillede de Rette Mich og så var jeg solgt!! :D

Suzan sagde ...

Tilbage i 2007 sad jeg jo self og så mit ynglings dansk musik show boogie og der kom de frem med sangen Der letzte Tag på første pladsen og der faldt jeg pladask fra den dag begyndte jeg total at stalke dem på nettet og TV og selv i dag er jeg en meget store fan og vil altid være det hehe XD <33

Lene sagde ...

Jeg var hjemme hos en veninde, da Rette Mich kom i Boogie, og jeg synes at Bill var ret flot, men jeg tænker ikke rigtig mere over det. Så for omkring 2-3 år siden var det at min kusine var blever MEGA Tokio Hotel fan og jeg lånte så "Schrei - so laut du kannst", "Zimmer 483" og "Scream" på biblioteket og lagde dem ind på min computer så jeg kunne høre hvad for noget musik det egentlig var (på det her tidspunkt var jeg sådan lidt "Tokio Hotel? Dem har jeg ikke rigtig nogen holdning til.") Men så efter koncerten i Forum sidste år, fik min veninde mig gjordt endnu mere interesseret og jeg havde faktisk haft "Durch den monsun" videoen og "Der letzte tag" videoen på min computer længe nu, og derefter blev jeg fan, så jeg har faktisk kun været fan siden omkring april 2010, så jeg er en af de nyere fans (: har dog kendt til dem rigtig længe, fordi jeg har været VIRKELIG hardcore B-Boysfan (plat, i know!) og mange af dem der kunne lide B-Boys gik over til Tokio Hotel (eller begge dele).

Anonym sagde ...

Jeg blev fan efter tredje gang jeg så musikvideoen til Rette Mich (: Først tænkte jeg "WTF?" så så jeg musikvideoen igen, og kunne ikke rigtig finde ud af om Bill var en pige eller dreng xD og så tredje gang så elskede jeg bare Tokio Hotel, og min favorit var helt klart Tom (: '
- men jeg er desværre ikke fan mere, men jeg kan alligevel ikke lade være med at tjekke news, bare for at se hvordan det går osv. (: Hvis der kommer en Tokio Hotel koncert i Danmark igen, så skal jeg da klart med, selvom jeg ikke er fan mere (:
Det var gode tider.. 2006-2010 (:

MeTens sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
MeTens sagde ...

Det startede egentlig med at jeg virkeligt inderligt hadede Tokio Hotel - ku ikk udstå dem eller deres musik. Jeg syntes Bill lignede en asiatisk pige, og i det hele taget ku jeg dem slet ikk.

Men så, i 2007, sku jeg på ferie hos min familie i Tyskland, hvor min grandkusine var mega-fan af TH - ulidelige 14 dage med TH-snak 24/7 og TH-plakater over det hele på hendes værelse - og den sidste dag var jeg så i den lokale købmand for at købe guf til køreturen hjem, og der stødte jeg på en ganske sød fyr, som var meget høflig da jeg spurgte om jeg måtte komme forbi - da jeg kom 'hjem' og jeg så alle plakaterne gik det op for mig at enten havde jeg mødt en look-alike, eller ogs havde jeg mødt Gustav.
Da jeg så kom hjem til DK hittede Monsoon i Boogie og i de danske radioer, så efter at ha taget mig selv i at synge med tilstrækkeligt mange gange begyndte jeg at grave lidt i hva de ellers havde lavet, og med tiden blev jeg bare mere og mere fan.
Og nu har jeg så været fan i 4 år :)