onsdag den 23. november 2011

Tom's blog: Hi guys!


Mange fans er meget bekymrede for, at vores app ikke vil komme til at virke på deres apparater Eftersom vi modtog flere og flere bekymrede fan breve indenfor de sidste dage, føler vi, at vi er nød til at gøre noget ved det! Baseret på jeres feedback besluttede vi os for ikke at udgive iPhone versionen tidligere end Android versionen. Det betyder: Så mange fans så muligt vil få den samme mulighede for at få alle de nyeste muligheder om os. Vi er nød til at finde på en ny udgivelsesdato for at gøre begge versioner tilgængelige på samme dato. Vi håber, at alle iPhone Aliens kan vise lidt sympati for vores Android Aliens og i skal ikke beskylde dem for den nye, alle versioner udgivelses dato! I mellemtiden kan du nyde et første glip på forsiden af vores sprit nye AAP Vi vil også bruge den ekstra tid på at forbedre den spændende iPhone Aap version, for at gøre den endnu bedre!

Oversat af Tokio Hotel Online Update's Annika Clemens

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Måske er jeg TOTALT dum?, men jeg forstår altså slet ik noget af det han har skrevet, altså der kommer to versioner? og den ene kommer til at virke på ALLE tlf?, eller hvad??? :S

..'Panda!! sagde ...

Altså, den kommer til alle Android og iPhone telefoner. Der eneste der er ændret er at de bliver udgivet samtidig. Der er nemlig en iPhone og en Android app. De er helt ens, men det er fordi at en iPhone app ikke virker på Android telefoner. Så de udskyder datoen så de er sikre på at app'en fungere ordentligt på BÅDE Android og iPhone :)
- Håber det hjalp ;)

Anonym sagde ...

Ah, okay, nu har jeg forstået det - taaak :)