tirsdag den 17. januar 2012

Promiflash.de: Tokio Hotel-Tom Kaulitz viser sin nipple


Han er højst sandsynligt den mest stylede tyske tvilling. Siden deres gennembrud i 2005, har Bill og Tom (begge 22), frontmænd for Tokio Hotel styret, ikke kun hitlisterne, men også modeindustrien.

Specielt Bill har bevist hans evne til at ændre og altid at overraske med nye og risikable looks, over årene. Den ene gang er hans hår glat, så hanekam stil eller blond som nu.

Derfor er Magdeburgerne blevet rolle modeller for den yngre generation. Tom var næsten en smule i baggrunden, selvom han også viste interesse for mode. Hans tykke dreadlocks er nu blevet til sorte rasta braids og hans typiske cap hæger for tiden i skabet. Da tvillingerne var på farten i Los Angeles, var Bill for én gangs skyld ikke i fokus, men Tom! Fordi han bar en grå T-shirt, som tydeligvis var gennemsigtig! Så guitarristens brystvorter var helt synlige. Det burde helt sikkert gøre de mange kvindelige fans af bandet glade, for Tom har en virkelig defineret talje. Det kan endda give et hint igennem T-shirten. Derfor har Tom formået at komme i kontakt med stilen og ud af skyggen fra hans bror. Sidenhen har han vist at han også kan fremtræde vovende.

Oversat af Tokio Hotel Online Update's AnnikaClemens

Kilde

Ingen kommentarer: