fredag den 30. marts 2012

Promiflash.de: Bill Kaulitz gæster GNTM!

Ready to rock: Bill Kaulitz gæster GNTM!

Det ugelige Germany's Next Topodel afsnit var engang højest nervesammenbrydende. Men Maxis(17) udflugt i slutningen af showet skulle ikke være det sidste highlight. I forsmagen på næste uges show kunne man allerede se, at pigerne får et rockende besøg af en kendt, som i den seneste tid var mere eller mindre forsvundet fra rampelyset: Bill Kaulitz (22)!

Efter at deltagerne i get elskede model-show har lært en irsk dans, og er blevet underkastet en sveddrivende træning med supermodel Coco Rocha (23) bliver coachngen i den næste uges "Stage Diving" bekendtgjort. Ved en vild rock-koncert skal Heidi Klums (38) piger mase sig frem og gå rigtigt amok. Hvem kunne hjælpe hende bedre end Tokio Hotel-sanger Bill?

Han lever for tiden med sin bror Tom (22) i Los Angeles og skaber for nyligt hovedsagligt omtale på grund af hans usædvanlige ydre. Også i det korte sneakpeak var hans farverige styling iøjnefaldende. I en neongrøn jakke og med stærkt tilbagelagt hår indtager han i det kommende afsnit en plads ved siden af Heidi. Vi er spændte på udfaldet!

Oversat af Tokio Hotel Online Update's Annika Clemens
Kilde

2 kommentarer:

TheMorticansDaughter sagde ...

Hvor og hvornår kommer det ?? o:

AnnikaClemens sagde ...

Torsdag kl. 20.15 på den tyske kanal ProSieben