tirsdag den 19. juni 2012

Das ist der letzte Tag

Hat unser ende angefangen?
Egal - Wir sind immer noch zusammen!

Der er noget jeg meget længe har gået og spekuleret over, noget jeg mener jeg har fundet en løsning på nu. Jeg blev fan for godt og vel 4 år siden - lige da TH-tørkeperioden startede, hvilket var ekstremt upraktisk, men jeg var alligevel helt solgt, for jeg elskede de drenge (: Og så gik der evigheder hvor jeg ventede på det nye album, og det var awesome! Det var hele ventetiden værd, og jeg kom endelig til min første TH koncert. Og umiddelbart efter koncerten oprettede jeg bloggen her, og jeg fik muligheden for at lære så mange nye Aliens at kende. Bloggen blev hurtigt en succes, og det kan jeg virkelig kun takke jer for! Takke jer der har hjulpet til at bidrage på bloggen endten ved at være aktiv blogger, eller ved at tippe os om nyheder igennem vores mail. Og jer læsere, fans - I har været de bedste! I har altid været loyale og været med til at gøre bloggen til det den er blevet, og det er jeg jer inderligt taknemmelige for! I har fulgt os da der var gang i den, hvor drengene var på deres Humanoid City tour, da de var i Japan, da nyheden kom frem om at tvillingerne flyttede til USA, men I har også fulgt os i de stille perioder, ligesom den vi går igennem nu. Jeg er meget taknemmelig for at I både har været der i medgang og modgang, og det viser bare at Tokio Hotel fans er de bedste i verden, men det er jo ikke noget nyt ;)

Men vi er nødt til at indse at tingene ikke længere er som det har været; Aktiviteten fra drengenes side er faldet markant, og det eneste vi egentlig hører fra dem er igennem BTK app'en som vi pga. drengenes rettigheder ikke kan blogge om, hvilket vil sige at mængden af nyheder vi kan blogge om er minimal. Det gør vores blogge-arbejde meget mindre interessant, og det gør formentlig også jeres oplevelse som læsere dårligere. Så i takt med at mængden af nyheder er faldet, er læsertallet også faldet - mange fans er faldet fra pga. den lange ventetid imellem albummene, hvilket jeg ikke kan bebrejde dem for. Jeg har tænkt længe over hvad jeg skulle stille op, for det tager meget af vores tid at blogge, og hvis vores arbejde ikke længere gavner nogen, virker det altsammen så meningsløst. Jeg har derfor besluttet mig for at "lukke" bloggen, hvilket vil sige at vi ikke længere vil blogge på daglig basis, men kun når der sker noget nyt, eller hvis vi har noget andet vi gerne vil dele med jer, og derfor vil "Dagens..." også stoppe. Jeg er meget ked af at vi må gøre det på den her måde, og hvis der er nogle af jer aliens der har lyst til at holde bloggen kørende, vil jeg med glæde tilføje jer som bloggere, men os nuværende bloggere er blevet enige om at det er bedst på den her måde. Så for fremtiden vil vi blogge af lyst og ikke af pligt. Men som sagt, må I hellere end gerne hjælpe til, hvis I har lyst og ikke mener at bloggen skal lukkes ned.

Det har været to fantastiske år! Og bloggen fortsætter forhåbentlig når drengene kommer frem igen fra deres kreative fase, men indtil da vil bloggen mere eller mindre være helt lukket. Jeg håber virkelig at I forstår hvorfor vi er nødt til dette, og at I respekterer vores beslutning.
I er virkelig de bedste! Tak for alt!
- Henriette

9 kommentarer:

:-)))))) sagde ...

Hey jer på bloggen. Vil bare lige give jer en applaus for jeres arbejde. I min omgangskreds er det et no-go at være Tokio Hotel fan, og det kan godt være nogle ret hårde ting man får at vide engang i mellem. - Denne side har hjulpet mig til at se, at der er andre som mig, og at jeg ikke bare er en "freak". Synes bare lige i skulle vide at jeres arbejde ikke har været helt forgæves, på trods af 'tørken'. - jeg glad for at være en del af en fanbase som denne.

Tinse sagde ...

Kan godt forstå jeres beslutning og det er helt okay:) Men jeg håber at bloggen fortsætter når drengene kommer frem igen, for det her er mit yndlingssted at få nyheder om dem fra...
Men anyway, hej så længe, og forhåbenligt på gensyn;)

Julie sagde ...

Enig med de andre to :). Super fin blog og jeg tjekker den dagligt for nye infos. Flere billeder bliver da også gemt på computeren.

Men sådan er det nu engang, og vi må acceptere at drengene ikke vil være så meget i medierne længere.

Tak for tiden - og vises igen snart når drengene gider komme ud af deres skotøjsæske :)

AnnikaClemens sagde ...

Dejligt, at i er så forstående piger! Og endnu dejligere, at i vil blive ved med kigge med. Der kommer stadig noget en gang imellem, det vil bare ikke blive dagligt - kun når der dukker noget nyt op, eller vi finder nogle ting vi lige vil dele med jer (-:

Anonym sagde ...

Jeg forstår jer godt...
Men jeg tænkte på noget... Jeg kunne godt tænke mig, at 'overtage' jeres blog, hvis det er noget, I kunne være interesseret i? :)

Kh Helena. :)

Sara sagde ...

Hej alle :)

Tænkte egentlig på.. hvad laver TH nu? Er de gået i opløsning? Er de igang med en solokarriere? Hvad laver Gustav og Georg i Tyskland - hvis de da stadig er i DE??

HVAD SKER DER?? ...

Sorry for mine desperate spørgsmål.. men det er altså virkelig trist at dem der har været ens største interesse nogen sinde, lige pludselig er..væk! Som om de er døde eller sådan noget oO - hvis i forstår..

Ved i noget piger?:)

Henriette sagde ...

De er jo i gang med at arbejde på deres nye album - altså Tom og Bill er ved at arbejde på Tokio Hotels kommende album, imens the G's tager en slapper hjemme i los Germany ;) De er ikke gået i opløsning. Tror bare the G's havde brug for en pause, og tvillingerne havde brug for at komme et sted hen, hvor dem de samarbejder med er(producers und so weiter.) De har også bedre udstyr ovre i LA, så det er meget af praktiske grunde de er flyttet derover :)

Tinse sagde ...

Tvillingerne siger at de skyper med the G's hver dag. Det er Bill og Tom der arbejder i studiet og sætter det hele sammen, men Georg og Gustav er lige så meget med til at tage beslutninger og bestemme:)
De arbejder stadig sammen som et hold, det er bare kun tvillingerne der fysisk er tilstede i studiet og drejer på knapperne...
Og så har the G's altså også været på besøg i L.A. et par gange:) bare rolig, de er ikke ved at gå i opløsning.

Maria T.K. sagde ...

Fedt at høre, jeg glæder mig VILDT meget til deres nye album udkommer! :D
Jeg er en liidt "ny" fan, hvis man kan sige det, men jeg er virkelig blevet forelsket i deres musik!
Og selvfølgelig også i Bill, Tom, Georg, og sidst men ikke mindst, Gustav! ;)
Håber bloggen fortsætter, og der kommer flere nyheder med TH...
- Maria