mandag den 7. januar 2013

Artikel fra bild.de


"Tokio Hotel" tvillingerne er blege i DSDS.
I er nød til at prøve hårdere næste gang.

Den tiende sæson af castingshowet "Deutschland Sucht Den Superstar" startede søndag eftermiddag. Det mest interessante spørgsmål: Hvordan klarede Bill og Tom Kaulitz (23) fra Tokio Hotel deres job som nye dommere?

Første indtryk: De tiltrak sig mere opmærksomhed ved at tygge tyggegummi, og ved at konstant ændre deres looks, end med deres kritik.

Bill var nok den, der havde flest forskellige frisurer og ekstravagante outfits. Hans bror Tom var set i sit sædvanlige hip-hop tøj.

Selvom deres udseende var slående, så var deres sjældne kommentarer ikke særlig betydningsfulde. De gentog mest ordene af Dieter Bohlen (58) eller knækkede sammen af grin over de ting han sagde (for eksempel: "Jeg er DSDS' toiletbørste. Jeg får altid lortearbejdet").

Tvillingerne virkede ligeså blege ved siden af Dieter Bohlen som alle de andre ex-DSDS-dommere som som Cascada, Patrick Nuo eller Nina Eichinger.

Det samme gælder for den tredje nye dommer, sanger Mateo (33) fra Culcha Candela, og også de nye DSDS-værter Nazan Eckes (36) og "GZSZ" skuespilleren Raúl Richter (25). Lad os sige det som Dieter Bohlen: "Du er nød til at gøre en større indsats næste gang."


Personligt synes jeg, de er lige lovligt strenge... Drengene er jo nye i showet, hvor Dieter har været der i meget lang tid. De kender ikke de uskrevne regler og vil selvfølgelig ikke tage nogen chancer.
Hvad mener I om artiklen?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Forstår ik helt hvad der menes, mener de to gamle dommer, at Bill og Tom er for sløve, og kun siger dem efter munden?, eller er det den, der har skrevet artiklen der mener det?

Anonym sagde ...

Det er den, der skrev artiklen, der har den mening :)