søndag den 6. januar 2013

Artikel fra BZ-berlin.de


Kaulitz-brødrene i DSDS: Hvalpefedtet er væk.

Kaulitz-tvillingerne Bill og Tom (begge 23) fra Tokio Hotel forsvandt næsten fuldstændigt fra rampelyset i to år, fordi de flyttede til L.A. De er taget tilbage til Tyskland for den tiende sæson af Deutschland Sucht Den Superstar. Selvfølgelig ikke som deltagere, men som medlemmer af den nye jury.

De små drenge, som de engang var, har virkelig ændret sig, og ser meget mere voksne ud nu. Hvalpefedtet er blevet erstattet af et skæg, som de begge to har påført sig (Bill har dog stadig smag for ekstravagante outfits). De må stadig lige vænne sig til jury-arbejdet: Som tvillinger har de selvfølgelig altid samme mening, siger meget "ja" og "nej", og nogengange svarer en af dem for dem begge.
Når det kommer til strenge eller onde jokes, så kan de helt klart ikke udkonkurrere Dieter. De fniser som regel bare, når der er en dårlig kandidat.

Deres nye kollega Mateo fra Culcha Candela ser ud til at have bestemt sig for at være den, der kommer med korte, onde kommentarer. Dieter Bohlen var selvfølgelig streng som altid. Highlight: "Hvis man synger 3000 gange bedre end dig, så når man til bullshit-niveauet."

Deltagerne var en temmelig broget flok. Udover de sædvanlige black-out kandidater var der også nogen stykker, som viste i hvert fald lidt talent. Susan A. (28) er en deltager, som alle burde holde øje med. Bohlens kommenter til hende var: "Ud af alle i disse 10 sæsoner af DSDS er du den, der har sunget bedst." Og han må da vide, hvad han snakker om.

Ingen kommentarer: