tirsdag den 1. januar 2013

Attention Aliens!

Hey piger! :)
Jeg har fået lyst til at blogge lidt igen, nu her hvor DSDS snart bliver vist i fjernsynet, hvilket jo vil sige at vi ser lidt mere til drengene.
Jeg kunne bare godt tænke mig at høre om der overhovedet stadig kommer nogen herinde længere? For hvis der ikke er nogle fans til at læse nyhederne, kan jeg godt finde på andet at lave det - jeg gør jo det her for jeres skyld :)
Men er der interesse for at jeg så småt optager arbejdet her på bloggen? Og er der evt nogen der har lyst til at blogge med mig? Jeg kan altid bruge en hjælpende hånd :D

Stay Humanoid and make some NOISE!
- Henriette

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

det ville være fedt vis der kom mere her inde

Tinse sagde ...

Okay... Jeg kunne måske godt være medblogger:) Jeg går på efterskole p.t., så det er måske begrænset hvor meget tid jeg har... Men jeg vil gerne :)

Anonym sagde ...

Hej Heriette :)
Super dejlig du er begyndt at blogge lidt igen.
Jeg vil bare sige, at jeg har fuldt bloggen jævnligt, lige fra i startede med at lave bloggen, og ind til nu, og jeg vil statig fortsætte med at følge den, da jeg stadig er stor fan af, TH's musik, og synes det er rigtig sjovt, at følge med i TH's drengenes liv :) jeg håber du stadig vil fortsætte med at blogge, ville jeg blive super glad for, da jeg ik er så skrap til engelsk og tysk, desværre :( og hvis du begynder at blogge ofter/jævnligt, så tror jeg os, der vil komme mange flere folk til :) men ihvert fald, så er jeg en trofast følger, så fortsæt dit gode arbejde, jeg elsker det.
Kærligst en Anonym :)

Henriette sagde ...

Er virkelig glad for at der stadig er nogen der følger trofast med :)

Tinse det ville være mega fedt - og lidt blogging er jo også bedre end ingenting :D
Alt jeg skal bruge er din mail du har brugt til din bloggerprofil, og så kan jeg tilføje dig :)
Du kan evt. sende den til min email henriette.andreasen@jubii.dk og så kan vi tage den derfra :D