søndag den 6. januar 2013

BRAVO #2 - 2013


Tom og Bill: Vi sender ikke folk videre på grund af medlidenhed.

Hvordan vil de nye DSDS dommere Bill og Tom påvirke showet? De fortalte det til BRAVO.

den 5. januar 2013 starter den nye sæson af "Deutschland Sucht Den Superstar" endelig - og denne gang er der endda et jubilæum at fejre: For tiende gang leder RTL efter en solosanger som har, hvad der kræves, for at blive det næste store hit. Og selvom showets ambitioner er de samme, så er der et par ting der har ændret sig i dommerpanelet: Det indeholder nu to real-world stjerner, Bill og Tom Kaulitz (begge 23) fra Tokio Hotel. Sammen med Culcha Candela rapperen Mateo (34) og castingkongen Dieter Bohlen (58) skal de bestemme, hvem der får lov til at synge, og hvem der får støvlen.
BRAVO mødtes med TH-tvillingerne under optagelserne i Berlin.

I er de nye dommere i "Deutschland Sucht Den Superstar". I afviste tilbuddet i "The Voice of Germany". Hvorfor?
Bill: Det er rigtigt. Vi har afvist alle tilbud fra andre castingshows...
Tom: DSDS har flest seere, og det er derfor en større platform for artisterne i showet. Desuden er deres liveshows lavet bedst.

Hvad får I personligt ud af at være med i "Deutschland Sucht Den Superstar"?
Bill: Sjov. Vi havde bare lyst til at gøre det. Selvom det indebærer mere arbejde end vi havde regnet med. (Griner)

Hvorfor? Hvad er det, der er så udmattende?
Tom: Den største udfordring for os var arbejdstiden. Vi skulle op klokken 6 om morgenen hver dag. Jeg plejer at gå i seng på det tidspunkt.
Bill: Det er også trættende at de fleste kandidater er temmelig middelmådige. Jeg har altid troet at de ville være enten gode eller dårlige, men hvad skal man sige til dem, som faktisk synger fint?
Tom: Vi leder efter ekstraordinære talenter - nogen der har et potentiale, som kan udvikles. De middelmådige kandidater kan sagtens bare beholde sang som en hobby, men så heller ikke mere end det.

Så I har intet problem med at være ærlige?
Bill: Nej.
Tom: (Griner og vender sig mod Bill) som om! Du fortæller dem altid "du er sød, charmerende og rar" fordi du kan se deres drøm gå op i røg for øjnene af dig.
Bill: Det er virkelig meget svært. De fortjener helt ærligt at få at vide at de ikke vil komme nogen veje med det, men så bliver de så kede af det, og mange af dem har i forvejen et hårdt liv. Vi lader dog ikke nogen komme længere på grund af medlidenhed.

Var det fra starten helt sikkert at I ville være i DSDS sammen?
Tom: Til at starte med spurgte de kun mig, om jeg ville være med. Men jeg sagde: Uden Bill, så kan i glemme alt om det! (Griner)
Bill: (Griner med ham) sludder! Vi ville helt klart gøre det sammen. Det er også meget sjovere for os på denne her måde.

Er der så noget ved showet, som i gerne vil ændre?
Tom: Vi har tænkt os personligt at coache de deltagere, der har masser af talent, bag scenen. Det sker ofte at de ikke får gode råd om styling og sangvalg. Vi vil have dem til at rykke fremad, ikke gøre dem selv til grin.

Otte ud af ni DSDS-vindere var mænd. Vil en kvinde endelig vinde titlen i år?
Bill: Det ville jeg synes var fedt, men det behøver ikke nødvendigvis at være tilfældet.
Tom: Internationalt er der masser af gode kvindelige artister. Bare ikke i Tyskland. Der er et eller andet, der bare mangler totalt her. Måske finder vi en kvindelig vinder i år. Men hvis det er en mand, der er den bedste og mest populære, så vil han selvfølgelig vinde.


Jeg håber ikke, det gør noget, at jeg ikke oversætter billedteksterne. Det bliver bare for forvirrende for mig. Men hvis i virkelig gerne vil have det, så sig det, for så skal jeg nok prøve. :)

Ingen kommentarer: