lørdag den 2. februar 2013

Artikel fra bild.de



"DSDS" Laura i frygt! Dødstrusler af Tokio Hotel fans

Sindssyge Tokio Hotel fans truer "DSDS" kandidat Laura Kleinas (18)!

De kalder dem selv "Afghans On Tour", de er en stalkergruppe fra Frankrig. Siden 2008 har hætteklædte kvinder chikaneret Bill og Tom Kaulitz (23). Politiet har allerede undersøgt ting med hensyn til skøre stalkere og angreb, der allered er sket.

NU SPREDER DE FRYGT I "DSDS"!

Årsag: I det sidste show flirtede sanger Bill åbenlyst med Laura. Han sendte hende videre til næste runde...

Nu har "Afghans" åbent bekendtgjort i et brev at de vil bruge vold mod Laura. Hun vil blive truet med pistoler og granater under det første DSDS liveshow! De siger at Laura er en "luder der fortjener at dø."
Laura sagde til Bild: "Brevet skræmmer mig. Man ved aldrig hvad disse mennesker er i stand til."

Men RTL vil ikke lade det ske. Talskvinde Anke Eickmeyer: "Sådanne trusler tager kan vi tage hånd om på den stærkeste måde. Vi gør alt for at passe på vores kandidater."


Denne stalkergruppe truede også Bill og Tom og deres mor for nogle uger siden. Jeg tror ikke, vi skal være alt for bange, for det plejer bare at være tomme trusler, der bliver udstedt for opmærksomhedens skyld - hvorfor skulle de ellers offentliggøre brevet? - men stadig: Man ved aldrig, når det er alvor... Jeg håber virkelig, RTL passer på hende, og at Bill og Tom også prøver at være lidt forsigtige i denne her tid.

1 kommentar:

MeTens sagde ...

Arj men Jasus fucking christ, troede ellers at de piger var smuttet tilbage til Frankrig, og havde fundet noget bedre at tage sig til end at genere tvillingerne -.-