torsdag den 14. februar 2013

Artikel i BRAVO #8/2013

BRAVO ved, hvad der i virkeligheden sker bag scenerne!

[...]
Men dommerne bor i et luksuriøst 5-stjernet hotel, Baoase. Det tager kun fire minutter for kandidaterne og Bill & Tom Kaulitz (begge 23), Dieter Bohlen (58) og Mateo (34) at køre hen til en villa  (fra 400 euros per nat). "Hotellet er super fantastisk," siger Tom.
[...]
Fairuz sagde: "Jeg lagde et billede af Bill og mig ud på facebook, nu reagerer Tokio Hotels fans på en helt ekstrem måde."
Den 17-årige pige (Laura) har også fået dødstrusler. "De skriver, at de leder efter mig, og at jeg slet ikke skal føle mig sikker." Sindssygt! Alt den opstand på grund af ingenting. Faktisk er kandidaten Tokio Hotel-drengenes favorit, men der er ikke noget mellem dem.
[...]
Bill Kaulitz siger: "Kandidaterne er virkelig under pres. Det kan man se her på øen, for de glemmer hele tiden teksten. Det diskuterer juryen selvfølgelig meget, for det må jo ikke ske til en koncert."

Billedtekster:
[...]
- Seje drenge backstage: Drengene fra Tokio Hotel tager sig godt af kandidaterne.
[...]
- Jurymedlemmerne af DSDS Mateo, Tom og Bill Kaulitz og Dieter Bohlen (fra venstre mod højre), beslutter i Caribien hvem, der kan kæmpe videre for at få titlen som Superstjerne.
[...]
- Flirt alarm? Dette facebook-foto af Fairuz (venstre) og Bill har skabt røre på nettet.

Ingen kommentarer: