søndag den 3. februar 2013

Artikel i POPCORN #3/2013



Bill og Tom ødelægger DSDS?

Bohlen er sej, de nye kandidater er super - Men Bill og Tom sover! Hvis der ikke bliver lavet om på dette, kan DSDS pakke sammen!

Dette skulle forestille at være deres comeback - men indtil videre har Bill og Toms debut i DSDS vist sig at være et kæmpe flop! De 23-årige tvillinger fra Tokio Hotel har været i showbusiness i næsten 10 år, men de ved stadig ikke noget. Surmuleren Tom snakker gennem sammenbidte tænder og kopierede Bill, når det kom til hans egen stil. Resultatet: Programmets start fik de værste seer-tal nogensinde! Bill og Tom i DSDS er indtil videre et flop!

RTL ville gerne genoplives i sæson 10 af DSDS - med unge og seje stjerner. Dermed var ikke kun juryen yngre, men også teamet, med Nazan Eckes (36) og GZGZ stjernen Raul Richter (26). Men mens Nazan professionelt klarede sin opgave, stammede Raul konstant - flop #2!

Kun poptitanen Dieter Bohlen redder fortsat showet. Han kigger kun efter at talent og slår til igen med sine legendariske udsagn. Bohlen ved at han må holde alle stykkerne sammen: "Jeg er DSDS's toiletbørste: Det er altid mig, der får lortearbejdet" (den sætning er taget ud af sammenhæng).

1 kommentar:

Cille sagde ...

nå. det var da en nedern artikel. sikke noget vrøvl! Bill og Tom er da den eneste grund til at dem der ser det rent faktisk gør det!