fredag den 10. maj 2013

Artikel fra buzzworthy.mtv.com

Tokio Hotel er super fotogene. Bill er fantastisk til bordtennis i en ny video.

Aw, det er er et perfect familiefoto af Tokio Hotel!

Vi har nogle Tokio Hotel relaterede ting at snakke med jer om i dag. Først, vend jeres øjne med det ovenstående billede. Nej, virkelig, læn dig tilbage og lad det synke ind! for hvis det ikke er det mest perfekte, rammeværdige kodak-øjeblik der fanger essensen af vores tyske stjerner, så gør du det bare forkert og har altid gjort det. Den lette lænen mod væggen, det tænksomme blik... Det er SMUKT.

I andre nyheder har Tokio Gods også udgivet en charmerende facebook-video af forsanger Bill der KNUSER sin modstander i bordtennis! For hvem ville have troet at tyske rockere havde sådan et flair for bordtennis?! Det er lidt chokerende, men det giver også mening, på en mærkelig måde. Tysk = afbleget blond manke = indlysende hånd-til-øje koordination, ikke?

Åh, og en sidste ting. I tilfælde af at du ikke er helt opdateret med alle detaljer om Tokio Hotel, så lagde brødrene for et par dage siden et kryptisk billede ud på twitter, med billedteksten "closer #BTK #Aliens". Selvfølgelig ved vi ikke helt hvad det betyder -- Vi ved at BTK er navnet på Tokio Hotels app, men hvad i alverden sker der med den 20. Juni? (Toms tattoo, som han viste på det omtalte billede, forestiller nummeret 0620. Det er hans fødselstidspunkt - Det har ikke noget at gøre med den 20. Juni, som MTV tror her.) Laver de en ny version af deres app? Eller refererer de til datoen som deres nye album udkommer på??? PLEASE?? For vi har alle håbet på et nyt Tokio Hotel album siden slutningen af sidste år. faktisk, Tom, mindre læning. Bill og Gustav, mindre sidden. GÅ UD OG GØR DET ALBUM FÆRDIGT.


- Kilde

Ingen kommentarer: