fredag den 2. marts 2012

Bild.de: Tokio Hotel: Ødelagde millionerne Bill og Tom?

Bild.de, 2.3.2012
”Tokio Hotel”: Ødelagde millionerne Bill og Tom?
De blev fodret og beundret, solgte seks millioner CD’er verden over.
Tokio Hotel (største hit: ”Through the Monsoon”) var engang Tysklands mest succesfulde rock band. Det var 7 år siden …

Nu er der chokbilleder af Bill Kaulitz (22) fra Los Angeles: Forsangeren er udmagret og bleg som et lig. Hans tvillingebror Tom ser også messed up ud …
Har de mange millioner fået Tokio Hotel til at gå ned? BILD svarer på det vigtige spørgsmål..

Hvor rig er Bill og Tom i dag?

Som 18 årrig var de allerede millionære! 2005 udgav de debutalbummet ”Schrei”. Det solgte 1,5 millioner eksemplarer. En brache-ekspert: ”Hver af dem har stadig 400 euro på deres konto. Hver eneste gang en gammel sang bliver købt får de penge fra såkaldt forfatterafgift.

BILD for at vide at ”Tokio Hotel” fik tilbut at sidde i juryen til ”The Voice” for 1,2 mio. Euro. Afslag!

Pengene er ligegyldige for dem. Dog: Jeres kærlighed er dyr! De fester i L.A. i den fineste club (z. B. SoHo House) og kører i dyre biler (z. B. Audi R8, omkring 200.000 euro)

Optræder bandet stadig?
Uklart! Fortiden har de arbejdet i to år på en ny CD.
Uformelt: Bill har et musik-projekt med ”Far East Movement” med sangen ”If I Die Tomorrow” (”Hvis jeg dør i morgen”), uden sin bror Tom.

Tager Bill og Tom stoffer?
Hårde stoffer: ukendt! Alkohol: tit! Særligt er Tom kendt for sin vodka-ekspress. Med alle de millioner kan man også holde nogle heftige fester.

Hvordan lever ”Tokio Hotel” i dag?
I efteråret 2010 flyttede tvillingerne fra Hamborg til Los Angeles for flygte fra fansene. Stalkes har de stadig. I dag bor Bill og Tom med deres manager David Jost i en villa med Tonstudio i Hollywood Hills. Musikproducenten er nærmest fortrolig med bandet og den eneste forbindelse til Tyskland.

Gustav (Bass) og Georg (Slagtøj) har afskediget sig fra pop-verden. De bor tilbagetrukket med deres kærester i Magdeburg.

Oversat af Tokio Hotel Online Update's Annika Clemens

Ja, Bild.de failer angående hvem der spiller hvad i slutningen af artiklen (-;
Og de failer gennerelt. Jeg har set billederne af drengene de snakker om, og der er absolut intet galt med dem. De har mere farve i huden end nogensinde før, og de ser sunde og raske ud. Bild.de er bare ude på at freake os ud. Vi følger med på app'en, og hører en masse fra dem - den har bild.de ikke fanget, det er derfor de freaker sådan ud for tiden. Men ja, det er noget frygteligt lort de skriver.

Kilde

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er simbelthen så latterligt af BILD. de
som Bill selv har sagt: han vil aldrig svigte sine fans og Tokio Hotel vil altid eksistere! og ja de tager sig go tid til musikken, hvilke jeg synes er helt fint, de vil jo lave det bedste af det bedste til deres fans! :)

Anonym sagde ...

hvordan kan i få vier millionen til at være 400 ??

Anonym sagde ...

Jeg får helt ondt i maven af at læse det, det er virkelig groft!

Anonym sagde ...

Jeg får helt ondt i maven af at læse det, det er virkelig groft!

Younggirl16 sagde ...

Hej, altså det du skriver om Bandet, synes jeg det er groft. Et spørgsmål til dig. Hvor meget ved du om selv bandet? Altså alt det de har gået igennem? Jeg kan i hvert fald sige at de med at de ikke bliver splittet op!