mandag den 7. januar 2013

Artikel fra promiflash.de


Den nye DSDS sæson
Raúl Richter: "Kaulitz-tvillingerne overraskede mig".

Det er ikke kun et specielt år for fansene af castingshowet "Deutschland Sucht Den Superstar" - DSDS fejrer endelig dets tiende jubilæum - men også for Raúl Richter (25), den nye vært i liveshowsene. Det er GZSZ-stjernens første værts-show, og det er endda foran et publikum af millioner af fans.

Den tiende sæson er fuld af ændringer, både med hensyn til hvem der er vært - denne gang er det en duo - og med hensyn til juryen. Udover Dieter Bohlen (58) sidder Culcha Candela frontmanden Mateo og Tokio Hotel-tvillingerne Bill (23) og Tom (23) i juryen i år. De unge tvillinger har mere end overrasket Raúl, hvilket han måtte indrømme.

"Med Tokio Hotel havde jeg sådan en cliché tankegang. Da jeg mødte dem var de meget afslappede, og ikke spor reserverede. De er superstjerner, der bor i L.A, men de var meget cool og afslappede, og det overraskede mig," sagde den 25-årige til RTL.

Han har set Tokio Hotel live én gang ved "the Dome". Raúl fortæller at han synes at juryens blanding af tvillingerne, Mateo og poptitanen "den hårdeste dommer" gør dommerpanelet komplet. Han gav et kort indblik i dette. Allerede søndag aften starter den højst ventede nye sæson.

Ingen kommentarer: