søndag den 24. februar 2013

Artikel fra rtl.de


DSDS 2013: Dieter Bohlen og Bill Kaulitz hakker på hinanden i Recall

I DSDS 2013 var der en skarp samtale mellem dommerne af "Deutschland Sucht Den Superstar". Mens Dieter Bohlen synes at Maurice Glover, Tom David Weller, Timo Tiggeler og Kevin Dukes' optræden var ret god, så er Bill Kaulitz fra "Tokio Hotel" forarget over de mange falske toner og glemte tekster. Dieter Bohlen er helt uenig, og det kommer frem.


Da de fire DSDS kandidater Maurice Glover, Tim David Weller, Timo Tiggeler og Kevin Dukes havde optrådt kom der problemer indbyrdes i juryen. Efter at de havde optrådt med "Drops of Jupiter" af Train, siger Dieter Bohlen til de to DSDS kandidater Maurice Glover og Tim Weller: "I ville udgøre en rigtig god ny 'Modern Talking' duo. Jeres to stemmer er ekstraordinære." Det store billede af de fire kandidater bedømte Dieter som "Virkelig, virkelig godt."

Fuldstændigt det modsatte af hvad "Tokio Hotel" sanger Bill Kaulitz syntes. "I gjorde mig i dårligt humør," lyder starten på DSDS-dommerens kritik, og fortsætter: "I har opfundet en helt ny tekst til sangen." I "Tokio Hotel" sangerens øjne er Tim David Wellers timing stadig ikke perfekt, og Maurice Glover sang en helt anden version af sangen. "Min assistent fra Amerika ville ikke have forstået et ord af, hvad I synger."

DSDS-dommer Dieter Bohlen: "Diskussionen om teksten går mig på nerverne"

Mens DSDS-dommer Bill Kaulitz kritiserede at drengene ikke kunne teksten, påpeger Dieter Bohlen: "Jeg ser det meget anderledes." Dieter Bohlen har haft hundredevis af verdensstjerner med sig i studiet, og de læser også deres tekst fra et stykke papir. "Jeg kender 300 verdensstjerner, som ikke kan deres egne tekster, selvom de selv skrev dem. Hele denne her diskussion om teksten går mig på nerverne."

Bill Kaulitz siger: "Men det der er jo delvist fantasisprog."
Dieter Bohlen er fuldstændigt ligeglad. For ham handler det bare om at synge godt. "I kan godt trække vejret nu, I gjorde det fint i dag." sagde dommeren til de fire kandidater.


Oprindelig artikel: http://bit.ly/

Ingen kommentarer: