mandag den 25. februar 2013

Fairuz' mening om hvad der sker mellem Bill og LauraSpørgsmål: Hvorfor skulle Bill sige at han er forelsket i Laura? o.O Og Fairuz, jeg kan lide dig bedre og bedre for hver gang jeg hører dig synge.. <3
Fairuz' svar: Først og fremmest: Tak :D <3
Og Bill sagde til Laura at han "elsker" hende, men bare rolig, det er et TV show, der kommer hele tiden drama.

Fairuz er en af kandidaterne i DSDS.

Personligt tror jeg ikke, det var RTL, der fik ham til at sige det. At sige til nogen at man elsker dem, og bagefter være nød til at sige: "Jeg mente det forresten ikke, jeg sagde det bare for seernes skyld", det er nok noget af det ledeste, man kan gøre.
Selvfølgelig er en stor del af programmet skuespil, for så kan RTL beholde seerne. Men jeg tror simpelthen ikke, at Bill ville lege med folks følelser i sådan en grad. Og vi har jo fra starten kunnet se, at han er ret glad for hende.
Jeg kunne blive ved med min forklaring, men jeg må hellere stoppe her. Man kan vel tage det, som man vil. Personligt tror jeg, at han mente det.
Hvad tror I? :)

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Jeg synes det er tydeligt, at han er forelsket i hende, eller bare virkelig godt kan lide hende (: han stråler jo langt væk, når han ser hende og smiler det største smil med julelys i øjnene (: jeg tror ik på, man kan gøre det så ægte på komando, så jeg tror 100 % på Bill's kærlighed til hende (: