fredag den 29. marts 2013

Artikel fra bravo.de


Bill møder sin dobbeltgænger!I det andet DSDS liveshow mødte Bill sin dobbeltgænger. Det var ikke en mand, men en kvinde! Yvonne Schreiber, en makeupartist, har i fem år imiteret sangeren.

Bill Kaulitz, Tokio Hotel frontman, stod ud fra mængden med sit usædvanlige look, i modsætning til hans tvilling Tom. I det andet DSDS liveshow i Cologne i lørdags (23. marts) mødte Bill sin helt præcise dobbeltgænger, sin "anden" tvilling.

Under den anden reklamepause fandt René Travnicek, personen der er ansvarlig for god stemning i salen, den anden Bill mellem publikum og bragte hende ned til scenen, hvor den rigtige Bill Kaulitz bød hende velkommen. Men, på trods af hvad folk tror, så gemmer der sig bag skægget, piercingerne og solbrillerne en kvinde, og ikke en mand. Yvonne Schreiber, bor i Cologne, 21 år gammel.

Hun har gennem fem lidenskabeligt år imiteret sit idol. Efter et halvt årti fik hun nu sin største drøm opfyldt: At få taget et billede med den rigtige Bill Kaulitz. I den unge dames øjne var han entusiastisk: "Han tog min hånd og kiggede på efterligningen af tatoveringen," siger Yvonne. "Han havde svært ved at tro, at jeg havde en paryk på. Jeg har faktisk langt hår."

Det tager Yvonne to dage at blive til Bill.
Det startede på amatørplan, men nu er Yvonne professionel. Som makeupartist har hun selv lavet tøjet. Det tager endnu længere tid at rekreere tatoveringerne, som hun selv tegner tålmodigt. Hun har endda selv lavet parykken. Det tager to dage før transformationen til Bill Kaulitz er fuldendt.

I det næste liveshow vil Yvonne gerne have et billede til, men begge af tvillingerne fra Tokio Hotel. Men hun vil gerne have sin ven og og dobbeltgænger af Tom Kaulitz, Classen Carine (21 år gammel) med sig op på scenen. "Det ville være fedt hvis det kunne virke," sagde hun.

Og du, kan du lide dobbeltgængerne af Kaulitzerne? Synes du, de ligner originalerne? Fortæl os de i kommentarerne! (her)


- Kilde

Ingen kommentarer: