fredag den 29. marts 2013

Artikel fra promiflash.de

En fantastisk krop


DSDS-shoot for Tom Kaulitz og han viser sit muskulære bryst!

Ja, takket være disse to jurymedlemmer er der fare for at blive døv i DSDS studiet: Bill (23) og Tom Kaulitz (23) får masserne op at køre, især deres fans, som kommer fra nær og fjern for at komme tæt på deres idoler.

Dette er forståeligt, da tvillingerne er charmerende, ser godt ud og imponerer med deres usædvanlige looks. Og i dag, i et photoshoot for pressen, viser de sig igen fra deres bedste side. Og det er en undtagelse at Bill ikke er center her, for han plejer altid at tiltrække sig mest opmærksomhed, og ikke hans bror Tom, som dog stadig får gode resultater i billeder. Den unge 23-årige mand har helt sikkert fået mere muskelmasse, noget som vi allerede så i Caribien, og i dag viser han det igen. For især i den øvre del af torsoen er Tom meget veldefineret, og hans brystområde er blevet meget bredt. Ikke så mærkeligt at han vælger at fremhæve det med en sort tanktop.

Bill ser næsten tynd ud ved siden af ham, men han scorer altid point med sit vilde tøj. Tom kunne vise sine muskler mere i liveshowsene - vi ser frem til det.


- Kilde

Ingen kommentarer: