torsdag den 21. marts 2013

Artikel fra mtv.com

Tokio Hotel, Mumford & Sons går i krig i "March Musical Madness øst"


Første runde af afstemningen er nu i gang i MMM kampene, og vi koncentrerer os om hvad der sker i det østlige område (den højre side af MMM-nettet).

[...]

Hvis en af dem vil have deres drømme om at blive vindere til at blive opfyldt, så vil de være nød til at vælte Tokio Hotel, som vandt sidste år, af tronen. Efter få dage ser de allerede ud til at være, som det første band nogensinde, godt på vej til at vinde titlen igen i år. De knuser i øjeblikket deres modstander i østregionen, og ser ud til igen at klare sig til top 4. Medmindre, selvfølgelig, at nogen vover at stille sig i vejen for dem.

Mens første runde af afstemningen er i gang i alle March Musical Madness duellerne - første runde slutter mandag den 25. marts - ser vi nærmere på alle duellerne mellem bands, der kæmper om vindertitlen. Vi har allerede gået i dybde med hvad der sker i midtvest- og og vestregionerne, og idag retter vi opmærksomheden mod øst, hvor fokus ser ud til at være Tokio Hotel... Og alle andre.

[...]

Og selvom vi har brugt næsten hele denne her gennemgang på Tokio Hotel, så ville det være synd hvis vi ikke snakkede om hvordan de tværer My Bloody Valentine ud: Enkelt sagt, så fører de med mere end 1 million stemmer, en kontrast som - hvis den holder, og der er ikke noget tegn på at den ikke vil - vil være det mest overvældende sejr i March Musical Madness' historie. Er det bare MBV der er rustne efter en 20 år lang tilbagetrækkelse, eller er TH bare så gode? Vi regner med det sidste.

Faktisk, hvis der da er nogen der kan toppe Tokio Hotels fanbase og stoppe deres vej mod sejren, så vil det  være fansene af Coheed & Cambria. De slog Tokio Hotel i en nervepirrende finale i MMM 2010, i deres første sejr. Coheed & Cambria slog Bruce Springsteen med lethed i år, så de ser ud til at komme til at kollidere med Kaulitz & Co.

[...]

Er øst-duellerne meningsløse? Eller vil et band være i stand til at slå Tokio Hotel? Vi må vente og se.


Stem løs på Tokio Hotel her!: http://www.mtv.com/news/musical_march_madness/

Ingen kommentarer: