onsdag den 15. maj 2013

Artikel fra castingshow-infos.de


DSDS-fans vil have Tom og Bill til at være en del af juryen i 2014DSDS 2013 er slut og den tiende sæson endte med en vinder: Beatrice Egli! Den smukke schweiziske kvinde har fra starten været en seerfavorit, og først i femte liveshow kom en Ricardo op på førstepladsen.
DSDS 2013 kandidaterne var ikke de eneste, der fik fans op og køre, det gjorde Bill og Tom Kaulitz fra juryen også. Det kunne man se når Tokio Hotel tvillingerne var der i liveshowsene: Publikum larmede fordi fansene skreg af begejstring!
Selv når drengene bare skulle bekendtgøre deres bedømmelse af en kandidats optræden, så skreg publikum og fans ville skrige "Bill" eller "Tom". Dieter Bohlen, chefdommeren, var ofte nødt til at bryde ind og bede fansene om at dæmpe sig, men altid med et smil. For poptitanen kunne godt lide begge drengene fra juryen 2013. Det er helt sikkert at mange har set DSDS KUN på grund af Bill og Tom Kaulitz!

DSDS 2013 - Hvem ville have troet: Beatrice Egli har fra starten været seernes favorit!
Selv os, vi sagde i starten af den tiende sæson: Hvad, Tokio Hotel søger superstjernen 2013?!?! Vil de begge to være i juryen med Dieter Bohlen?!?! Men vi blev hurtigt forførte af de to venlige brødre som bragte lidt frisk luft ind i Deutschland Sucht Den Superstar!
DSDS 2014 er praktisk talt allerede startet og Superstar-aspiranter kan allerede tilmelde sig hos RTL til den næste sæson af DSDS. Chain Cologne har annonceret ændringer i DSDS 2014, men fans vil gerne se Bill og Tom i juryen ved siden af Dieter Bohlen igen!


- Kilde

Ingen kommentarer: