torsdag den 16. maj 2013

Artikel fra rtl.de


DSDS 2013: Hvad skal der nu ske for Bill og Tom Kaulitz?Tokio Hotel tvillingerne afslører deres fremtidsplaner.

Opstanden omkring DSDS dommerne Tom og Bill Kaulitz fra Tokio Hotel er langtfra brudt. Men så snart dette års "Deutschland Sucht Den Superstar" med dem i dommerpanelet er slut, så overrasker Tokio Hotel tvillingerne Bill og Tom Kaulitz os med deres fremtidsplaner. De afslører her om de vil trække sig tilbage igen, eller vil tilbage på scenen.

"Tom og jeg vil gerne til Indien. Vi vil gerne komme lidt væk fra alle vores luksuriøse ting som for eksempel vores biler, vores hus, pool... Bare løbe væk, uden at sige det til nogen og forsvinde fuldstændigt," siger Bill Kaulitz. Vil DSDS dommerne løbe væk fra rampelyset efter lige at have haft en to års pause i Amerika? Men Bill gør det klart: "Vi har selvfølgelig også lavet musik, vi har været kreative, vi har et hjemmestudie." Senere dette år vil de udgive deres nye album som "Tokio Hotel". En turné er ved at blive planlagt. For deres musik kan ikke blive skabt uden de to DSDS dommere og brødre Bill og Tom Kaulitz.

Bill og Tom Kaulitz organiserer deres privatliv.

Men opstandelsen omkring de to 23-årige drenge har ikke altid været berettiget. Derfor gør Bill og Tom deres bedste for at beskytte deres privatliv mod paparazzi. "Hos os er der intet, der er mere organiseret end vores privatliv. Det er det eneste, vi rigtig holder under kontrol," siger Tom Kaulitz. Og udover det, så har livet som en berømthed, især for Bill, ikke udelukkende lyse sider. Han siger, at han ikke har fundet kærligheden. Hans bror Tom har sin egen teori. "For Bill har det altid været svært. Han møder mange mennesker, som kun prøver at komme tæt på ham på grund af mig," sagde Tom med et grin og Bill kunne heller ikke lade være med at grine. Bills tro på kærligheden er dog stadig intakt. "Jeg tror på kærlighed, naturligvis! Kærlighed er det vigtigste i ens liv. Jeg tror, at alle gerne vil elskes, og alle vil gerne give kærlighed. Det er, hvad det hele handler om," sagde Tokio Hotel sanger og DSDS dommer Bill Kaulitz. Han vil dog ikke håbe på noget lige nu, så nu vil han koncentrere sig udelukkende om musikken. Og planerne om at stikke af til Indien er vist nødt til at vente lidt.

Se tilhørende video her


- Kilde

Ingen kommentarer: