torsdag den 16. maj 2013

Artikel fra tikonline.de


Bill Kaulitz: Afhængig af at arbjedeBill Kaulitz har brug for altid at have noget at lave. Tokio Hotel sangeren indrømmer i et interview, at han bare kan være doven og altid sætter sig selv til at arbejde.

"Jeg kan ikke sidde stille, jeg er nødt til altid at arbejde. Vi har været i studiet de sidste par år. Jeg kan ikke bare hænge og lave ingenting, " siger den 23-årige.

Efter han og hans tvillingebror Tom er kommet igennem finalen af "Deutschland Sucht Den Superstar" på scenen, så annoncerer de hvad der kommer til at ske i fremtiden.

"Tom og jeg vil gerne til Indien. Vi leger altid med tanken om at komme væk fra alle vores luksuriøse ting som vores biler, vores hus, pool... Bare løbe væk uden at sige det til nogen, bare forsvinde fuldstændigt..."

Men i slutningen af året tager de nu hjem alligevel, de vil udgive deres længe ventede album. For nogle måneder siden sagde Bill dog i et interview med "TV Digital":
"Der er ikke nogen fastlagt udgivelsesdato. Vi udgiver det når vi føler, at det er perfekt. Vi er i øjeblikket i gang med at skrive og producere."


- Kilde

Ingen kommentarer: