tirsdag den 8. januar 2013

Artikel fra rtl.de

I kan se videoklippet i dette opslag: http://thonlineupdate.blogspot.dk/2013/01/06012013-exclusive-dsds.html


DSDS 2013: Dette var ikke vist i det første show

DSDS dommer Dieter Bohlen driller Bill Kaulitz

DSDS kandidaterne står knap foran juryen før de driller dommerne lidt - specielt "Deutschland Sucht Den Superstar"-dommerne Dieter Bohlen og Bill Kaulitz. Bill's specielle stil giver stor risiko for angreb, især fra Poptitanens side.

Casting-episoderne af DSDS er allerede i fuld sving, og de første recall-kandidater er fundet. På onsdag, den 9. januar klokken 20:25, fortsætter søgningen efter en ny superstjerne. Men hvad laver DSDS-dommerne egentligt, når de ikke tager sig af kandidaterne? De driller og irriterer hinanden, og gør det med fuld kraft. Det er især Dieter Bohlen der angriber en særlig person: Hans bordkammerat Bill Kaulitz.

Dieter Bohlen giver ikke nemt op.

Den succesfulde producer undrer sig især over Bills tøjstil. Tokio Hotel sangeren møder gladeligt op på sættet i hæle og med piggede ringe på fingrene. Dieter Bohlen er mere afslappet. "Hvis jeg var din bror..." siger han og griner af det sammen med Bill Kaulitz. Også frisuren klager han over. "Det ligner plastik," siger Poptitanen og rører ved hans hoved.

Ingen kommentarer: