søndag den 19. maj 2013

Artikel fra castingshow-news.de


DSDS 2013 - Bill og Tom Kaulitz vil til Indien


Nu er den tiende sæson af Deutschland Sucht Den Superstar også historie. Et særligt højdepunkt fra den sidste sæson var dommerne Bill og Tom Kaulitz fra teenbandet Tokio Hotel, som udgiver et nyt album i slutningen af dette år.

Man kan virkelig genkende drengene fra Tokio Hotel. De fremtrædende fyre er to seriøse unge mænd med hjerne, charme og humor. De ved ret sikkert hvad de vil i livet og hvad de ikke vil. For nogle år siden flyttede de to dyreelskere til Los Angeles og der har længe været stille omkring dem. Ikke fordi de ikke lavede noget, men fordi de havde trukket sig tilbage. Da de første billede der leakede af Bill, der havde fået sin venstre hånd tatoveret som et skelet, gik der rygter blandt fans i hele verden.

Det var alt sammen noget vrøvl, for siden begyndelsen af sidste år har selv de dummeste vidst, at det går tvillingerne bedre end de fleste andre. De to unge mænd er, på trods af stor succes der startede i en tidlig alder, stadig meget nede på jorden. Ikke mindst fordi de trak i nødbremsen på det helt rigtige tidspunkt, så de kunne nyde deres privatliv.

Finansielt klarer tvillingerne sig bedre end godt, for nu vil de tage på en spirituel rejse og sige farvel til alt det luksuriøse. De vil have et hemmeligt sted i Indien, hvor ingen kender dem. Måske er det endnu er smart træk for at de kan udvikle deres egen karakter. Nogengange må man som person huske på, hvordan det føles ikke at have noget.

En ting står klart: Takket være deres arbejde som DSDS dommere har de fået masser af fans. For eksempel kan man på Facebook igen og igen læse posts fra folk fra en ældre generation: "Jeg havde aldrig troet, jeg ville være en fan af Tokio Hotel", eller "hvis nogen for nogle år siden havde sagt til mig at jeg ville kunne lide tvillingerne, så ville jeg have grinet."

Os i CSN håber at tvillingerne bliver bragt tilbage til den elvte sæson, fordi de bragte showet op på et rimeligt niveau. De har hele tiden udtrykt heftig kritik, har aldrig fornærmet, også selvom de var strenge. Drengene har simpelthen bare gjort det godt.


- Kilde

Ingen kommentarer: