torsdag den 1. juli 2010

HUMANOID - Verdens konkurrence

Humanoid World - Tokio Hotel Official Fanclub skattejagt!

For at fejre denne spændende udgivelse af Welcome To Humanoid City LIVE CD og DVD, er officielle Tokio Hotel fanklubber fra hele verden gået sammen for at skabe en fantastisk konkurrence for jer! Med flere muligheder for at vinde en præmie fra et fantastisk udvalg, vil denne konkurrence være en god måde at bruge tiden på de næste 2 uger, mens I venter på udgivelsen. og I kan endda vindne den Live DVD alle vil have!

Reglerne er meget simple - dette er en skattejagt og I skal finde 15 puslespilsbrikker som tilsammen udgør et stor billede.

Men hvor er disse pudslebrikker så?

Tokio Hotel har en forskellig og international fanbase, og en fantastisk kollektion af farverige fanklubber, så I bliver nødt til at omfavne internationale fans og besøge fanklubber som du måske aldrig har besøgt før. På de deltagende fanklub hjemmesider vil I et eller andet sted på deres hjemmeside finde en pudslespilbrik. Den skal I gemme. På samme side som I har fundet brikken, finder I også et flag. Dette er jeres ledetråd til den næste fanklub. når I har fundet ud af hvilket land det er det næste, I skal besøge deres officielle fanklub og starte forfra indtil I har alle 15 spillebrikker.

Lyder let, ikke?

Der er en tidgrænse! I har præcist 24 timer til at finde brikken før konkurrencen går videre til et nyt land. Efter 24 timer vil brikken blive taget ned, og I vil ikke længere kunne finde den. Derfor er tiden vigtig!

Ingen grund til panik!

Der vil være en sidste chance for at finde alle brikkerne I mangler. Den 16. Juli, den sidste dag af konkurrencen, vil alle fanklubber have deres brikker oppe igen. I får derefter 24 timer til at finde de brikker I mangler. Så bliv ikke bange hvis I mangler en dag eller 2. I kan stadig vinde!

Hvad kan I vinde?

Der er nogle fantastisk præmier til jer:

15 Humanoid City Live DVD'er, 15 "Durch den Monsun" singler, 5 Caught on camera DVD'er, 5 Humanoid City Live CD'er, singler (Automatic, Scream, Det letzte Tag, Schrei, Rette mich), T-shirts, mapper, plakater, halskæder, tøjposer, bottons/badges, blade og klistremærker fra hele verden!

Med så mange præmier skulle der nok være en chance for at vinde noget!


Vigtig info:
* Du skal gemme alle 15 puslespilsbrikker, for at vinde.
* Du skal først sende alle brikkerne til SIDST i konkurrencen, når du har dem alle.
* Send brikken + dit navn + dit land til humanoidworld@gmail.com
* Hvis du har brug for hjælp eller tips så brug #humanoidworl på twitter, og de vil hjælpe dig!
* Deadline for insendelse af dine brikker er præcis kl. 20:00 den 18. juli 2010!!!
* Hver aften skifter konkurrencen land kl. 20:00 præcist, og vil gøre det helt indtil den 15. juli!
* Denne konkurrence er åben for hele verden!

Du vil se det første flag HER den 1 juli kl. 20:00. Du har derefter præcis 24 timer til at finde fanclubben og deres puslespilsbrik!

Held og lykke!!

Ingen kommentarer: