fredag den 30. juli 2010

3 af Bill og Tom's ekskærester fortæller

Sabrina (16), Toms ekskæresteHVORNÅR LÆRTE DU TOM AT KENDE?
Sabrina: For fire år siden på gymnasiet. Jeg kunne godt lide ham fra starten, og vi begyndte også at komme sammen relativt hurtigt.


HVOR LÆNGE VAR I ET PAR?
Sabrina: Over et år, men med nogle afbrydelser. Tom var utro et par gange, kælede med andre piger. Da jeg fandt ud af det, gjorde jeg det forbi. (her må der mangle noget i teksten, for næste sætning giver ikke mening?)
HVAD FOREGIK DER MELLEM JER, HAVDE I OGSÅ SEX?
Sabrina: Nej, jeg var godt nok ofte hjemme hos Tom, også om natten, men udover at putte og kæle skete der ikke noget. Han var simpelthen alt for genert til mere.
HVORDAN GIK JERES FORHOLD I STYKKER?
Sabrina: På et tidspunkt fik jeg nok og gjorde det knaldhårdt forbi. Hans utroskab slog mig så meget ud, at jeg endda måtte skifte skole. Nu går jeg på realskole.

Julia (16), Toms ekskæresteHVORNÅR VAR DU SAMMEN MED TOM?
Julia: Sidste år i sommerferien. Min veninde Ina og jeg lærte Bill og Tom at kende på samme tid. Vi går en klasse over de to. Drengene fik fat i vores mobilnumre og sms?ede til os. Kort tid efter var vi to par.
TOG TOM OGSÅ INITIATIV, NÅR DET HANDLEDE OM AT KYSSE OG KRAMME?
Julia: Næ, det var han alt for sky til. I starten snakkede jeg også altid meget bedre med Bill. Først ved det 5. møde kyssede Tom og jeg hinanden. Men hans kys var heller ikke til at kimse ad (fniser).
OG ? SKETE DER OGSÅ MERE?
Julia: Nej, for vi mødtes jo aldrig hjemme hos nogen, men var egentlig altid på farten udenfor i ferien. Jeg ville gerne have gjort mere, men Tom pressede overhovedet ikke på på det område.
HVORFOR GIK I FRA HINANDEN DENGANG?
Julia: Det sluttede på en meget mærkelig måde. Efter sommerferien undgik vi hinanden i skolen. Så var der disse vilde rygter om mig, som Bill og Tom må have sat i verden. Vi sagde aldrig mere et ord til hinanden, også selvom vi stødte på hinanden ret ofte.
TROR DU, AT TOM RENT FAKTISK HAR HAFT SEX MED 25 PIGER?
Julia: (ler) Aldrig i livet! Han spiller altid så macho-agtig, men når det så bliver alvorligt, stikker han halen mellem benene!


Ina (17), Bills ekskæreste
INA, HVORDAN VAR BILL SOM KÆRESTE?
Ina: Jeg syntes dengang, at han var totalt sød og også original. Han havde humor og var ikke så kedelig som mange andre drenge.
HVAD SKETE DER MELLEM JER?
Ina: Heller ikke rigtig mere end mellem Tom og Julia. Vi mødtes jo altid alle fire. Bill var dog ikke helt så genert, han tillod af sig selv mere nærhed og ømhed. Nogle gange var han endda rigtig kælen (LOL ).
HAVDE I SEX?
Ina: Nej, men jeg ved, at han helt sikkert har haft noget. Det har han selv fortalt mig. Det har vi også talt om oftere.
MENER DU, AT BILL ER TIL DRENGE?
Ina. Det tror jeg ikke! Han virker godt nok noget pigeagtig, men bøsse er han under ingen omstændigheder. Han har også allerede haft en masse kærester (piger), jeg har endnu ikke set ham med en dreng!
Oversat af ClaraxBill / http://thlns.blogspot.com/

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hahaha !
Hvordan kan Tom være så genert og sky, og så have sex med så mange piger !
Han er altså dejlig og læse om <3

Tinse sagde ...

lol, kan godt forestille mig en kælen Bill xD (HELLE FOR HAM!!)

men wtf jeg troede han var jomfru? (jeg snakker ik om stjernetegn.) o.O hva sker der?

Lin sagde ...

Øhjm, er det her interview ikke rimelig gammelt? Mener at have læst det for tre-fire år siden.