torsdag den 29. juli 2010

Interview med Bill i forbindelse med Singfest i Singapor.

Making some Noise!

Sidste gang de tyske rockere Tokio Hotel var I byen, spilled de et akustisk show – meget langt fra showet ’Humanoid City’ som de turnerede med for nylig. Når Tokio Hotel kommer tilbage, for at spille til vores Singfest, har de lovet at rocke amok – dog stadig på et lavere niveau end Humanoid City.


“Vi vil ha et fuldt elektrisk show, men vi vil ikke ha mulighed for at tage hele Humanoid City scenen med os,” sagde Tokio Hotels sanger, Bill Kaulitz over telefonen. ”Men det bliver et fedt show alligevel!”.´


Hvad forventer I denne gang?

Vi forventer godt vejr, og et fantastisk publikum Altså, i ved, vi vil hellere se fansene i virkeligheden i stedet for bare at læse eller høre om dem på internettet. Den her gang kan vi se dem ansigt-til-ansigt og se deres reaktioner og føleser. Det er altid en skøn ting, så vi er spændte!


Så I meget af Singapore og smagte det lokale mad sidste gang?

Skemaet var meget stramt sidste gang, så vi så ikke hele byen og alle vores fans, men det var fantastisk. Vi spise bare pasta, pizza og sådan. Måske vil vi prøve noget andet den her gang.


Brødre I et band er ikke altid en god idé. Se på Oasis Hvor godt kommer du ud af det med Tom?
Jeg tror, fordi vi er enæggede tvillinger, at det er lidt anderledes. Der er lissom en forbindelse her, det er noget specielt. Vi er som én person – vi kan ikke leve uden hinanden.
Jeg mener, vi skændtes da nogen gange, men 5 minutter senere, glemmer vi alt om det. Tommy og mig, vi har gjort alt sammen igennem hele livet. Det er en enorm ting for os, at være i det samme band og gøre alting sammen.


I drenge var teenager da I started. Har du et godt råd til unge bands?

Det er hårdt i starten, specielt hvis du er meget ung, fordi folk taler dårligt om jer. Men hvis du laver godt musik i en alder af 15… det er er god ting. Man skal være heldig for at blive succesfuld – du er nød til at være de rigtige steder, på de rigtige tidspunkter. Og det tar også en masse arbejde. Vi tog en beslutning, og vi ville bare gå efter at lave musik hele vores liv. Vi var ligeglade med hvad der ville ske. Det er vigtigt at huske på det for at blive professionelle


Så I lavede aldrig andet efter skole?
Tom og jeg, vi startede med at lave musik da vi var 7 år gamle. Efter skole, tog vi direkte til øvelokalet. Der var aldrig en plan B. hvis vi ikke var blevet samlet op af he label, tror jeg at vi var blevet hjemløse musikere, måske. Vi ville spille hvor som helst – foran 5 mennesker, eller foran tusindvis af mennesker. Men det er bedre at spille foran tusindvis! Vi er virkelig heldige at vi har det her liv! Jeg føler mig rigtig beæret!
Oversat af Tokio Hotel Online Updates AnnikaKaulitz

Ingen kommentarer: