søndag den 5. december 2010

Alien answers

Hej Piger<33

Jeg har et par spørgsmål jeg godt vil spørger om :)


1. Vi ved alle at Bill's og Tom's forældre er skilt og at deres mor nu bor med deres papfar men hva'så med deres bio far ser de på nogen måde ham??


2. Vi ved alle at Tom har en audi R8 men hva for en har Bill så??


3. Nu hvor TH ugiver et best of TH album her i Dec vil det så sige at der ikk kommer et helt nyt album til 2011??


4. Hvis de nu får ugivet et nyt album til 2011 er det så rigtig at der kun bliver et på engelsk??


Hilsen Suzan<33


Hey Suzan - Tak for din mail! :D
Mig og Annika har set på dine spørgsmål og svaret på dem så godt vi nu kunne (:
1. Så vidt jeg ved har de ikke rigtig nogen form for kontakt til ham. Efter Simone og Jörg blev skilt blev Gordon en slags reserve far for dem. Det er jo også Gordon der har lært Tom at spille guitar og støttede dem i deres drømme om at blive rigtige musikere. Men eftersom drengene værner meget om deres privatliv ved vi ikke så meget om Jörg og hvordan deres forhold er til ham.

2. Da Bill fik sit kørekort den 26. juli 2008, købte han sig en sølv BMW 650i Cabrio
 
Den 12 Nov 2009 kørte Bill galt i sin hvide audi Audi Q7 der før så sådan her ud:


og endte med at se sådan her ud:
I World Behind My Wall kører Bill rundt i en stor sort Audi, så det er muligvis den bil han har nu.


3. Ja, ifølge de rygter der er i øjeblikket, vil det helt nye album udkomme sidst i 2011.

4. Det er lidt svært at sige om de kun vil udgive albummet på engelsk. Personligt synes jeg er under et år er lige lovlig kort tid til 2 albums, og hvis de kun laver et album vil det højest sandsynligt blive på engelsk – Men lad os nu vente og se hvad de finder på :)

Håber det var svar nok på dine spørgsmål Suzan.

Hvis du brænder inde med spørgsmål du ikke kan få svar på andre steder, er du mere end velkommen til at skrive til vores mail thonlineupdate@jubii.dk - husk at skriv "alien answers" i emnefeltet og så skal vi nok gøre hvad vi kan for at besvare DIT spørgsmål - Husk der findes ikke dumme spørgsmål om TH :)

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Om det med albummet: De er jo i studiet nu, og har været det i et godt stykke tid, så der kommer jo sikkert et nyt album i 2011.
De har jo ikke 'brugt så meget tid' på 'Best of', da det er en samling af nogle af deres ældre sange :-)
Så det er i princippet ikke 'et nyt album'. Og 'Hurricanes and suns' er optaget i 2009, og 'Mädchen aus dem all' i 2003.. :-)

-Hilsen Helena.

Henriette sagde ...

De er ikke i studiet nu Helena :) De er lige blevet færdige med deres Sydamerikanske tour og skal nok slappe lidt af nu inden de tager til Tokyo (:
Men inden de begyndte på koncerterne var Tom startet på noget nyt musik, og jeg er ret sikker på at de har en del halvfærdige sange liggende de vil arbejde på efter nytår (: Men det bliver spændende ^^

Anonym sagde ...

Det er ikke en Audi Q8, men en Audi Q7. I WBMW kører Bill også i en Q7. Know your facts, know them well. Nej, det er ikke viden der gør hvor "god" en fan man er, men hvis man skal drive en side som denne og tilbyde folk at få svar på spørgsmål, så skal man kende sine facts. Jeg bygger det ikke kun på dette indlæg. Og det er slet ikke dårlig kritik, jeg mener det her som konstruktiv kritik :) Synes det er en hyggelig blog, det er den eneste danske jeg følger. Jeg synes den fungerer godt og det med at der er nogle forkerte facts, er den eneste form for kritik jeg har. Derudover er det jo bare småfejl, og det laver alle. Og vi læsere skal nok være der til at rette dem ;)

Anonym sagde ...

^
Seriøst hvor er du irreterende at høre på.

Rosa sagde ...

Til Anonym der skrev: ^Seriøst hvor er du irreterende (hvilket staves irriterende) at høre på.

1. Jeg er så enig med personen der har "rettet" omkring bilmodellen eller hvad man skal sige. Og det er konstruktiv kritik, det er lige sådan noget admins på sider er ude efter:)

2. Det er helt i orden at sige sin mening, men ikke i orden at svine folk til der gør det. Folk mener det ene og det andet. Det kan godt være du synes det er forkert, men så skal du i det mindste skrive "JEG synes du er irriterende at høre på.". Du kan ikke konkludere hvorvidt en person er træls eller ej. Kun give din egen mening.

Det er jo helt okay at give sin egen mening, men er der nogen der får noget ud af din kommentar?
Jeg er sikker på, at én eller flere admins synes det er fint at nogen lige har hjulpet med at rette lidt her og dér. Hvis du selv havde en blog, ville du kunne forstå det.

Henriette sagde ...

Som sidens admin, vil jeg gerne have lov til at sige at jeg godt selv kan afgøre hvad jeg ser som konstruktiv kritik og hvad jeg ikke gør. Så pas på med at generalisere Rosa :)

Det anonym siger om fejen er selvfølgelige brugbart for os. Dog er jeg ret sikker på at det i det her tilfælde bare har været en tastefejl, da der er et billede af den rigtige bil ;) Men fejlen er rettet, og jeg beklager at det ikke var rigtigt til at starte med.
Med hensyn til min blog, synes jeg ikke det er fair at folk skal bestemme hvad vi skal have styr på og hvad vi ikke skal have styr på! Nu bliver jeg faktisk lidt sur Ö Vi er ganske almindelige fans der gør lidt ekstra. Jeg selv er kun 17 og har ikke nogle overnaturlige umenneskelige krafter der gør at jeg kan lede sådan en side her perfekt. Hvis det er folks forventninger er jeg ked af at måtte skuffe jer. Vi gør det her for at hjælpe de fans der ikke er så gode til sprog, så vi oversætter gerne interviews og så videre for at hjælpe yngre fans. Og vi bringer nyheder i det omfang vores fritid tillader det.
Og når det kommer til alien answers, startede vi ikke projektet op fordi vi følte at vi vidste mere end alle mulige andre, men fordi der er mange fans der ikke har kontakt til andre fans og ikke kan få besvaret de spørgsmål de går og gemmer på. Men når vi modtager en mail gør vi hvad vi kan for at svare bedst muligt på spørgsmålet. Vi reseacher og gør virkelig alt hvad vi kan! Men som sagt er vi ikke perfekte. Vi kan ikke vide alt, men vi prøver.. Og hvis folk ikke mener at vores forsøg er godt nok, holder vi jo ikke nogen af jer tilbage fra selv at prøve at have en nyhedsblog som denne.. Jeg startede selv denne blog op fordi jeg mente jeg kunne gøre det bedre - lad os kalde det et personligt projekt. Og folk virkede glade for bloggen. Men uanset hvor utilfredse folk er med måden vi gør tingene på her, vil jeg blive ved med at blogge, fordi det er det jeg godt kan lide at lave. Og misforstå mig ikke - Jeg elsker konstruktiv kritik, men husk på at den også skal være konstruktiv ;) Kritik kan jeg ikke bruge til noget. Jeg lytter gerne hver gang der er nogen der har nogle forslag til noget der kan forbedres, og vi er også selv opmærksomme på de ting der halter lidt efter.. Men vi er kun mennesker. Vi er ganske almindelige fans ligesom jer.
Håber I forstår, og beklager hvis jeg lyder lidt sur. Det er jeg ikke :) Synes bare I har ret til at vide hvordan tingene hænger sammen..

Rosa :) sagde ...

Jeg ved ikke hvad du mener med at generalisere? Måske har du misforstået. Jeg mener kun jeg er enig i, at konstruktiv i princippet er noget positivt, ikke at man skal gå og rette hver eneste lille fejl. Det ville slet ikke hænge sammen. Det har ikke været min intention at snakke for dig, eller generalisere. Jeg siger kun at... Ja, jeg selv synes det er positivt.
Jeg synes det her handler om fællesskab, om at bidrage med informationer der måske kunne gøre det hele fantastisk godt. Altså en blog er intet uden dens læsere. Ikke fordi der rigtigt er brug for konstruktiv kritik på denne blog, efter min mening:)

Jeg er enig i det med tastefejlen, men jeg tror det er skrevet i bedste mening. Som anonym har sagt, synes jeg også selv bloggen kører rigtig godt. Kun en idiot forventer, at en blog skal være perfekt.

Jeg vil slet ikke lyde sur heller. Ønsker kun god stemning. Måske skulle jeg ikke have skrevet den kommentar, for jeg kan sagtens se hvordan den kan misforståes, my bad:D
Det eneste jeg egentlig ville sige var, at jeg selv synes konstruktiv kritik er vigtigt, ikke at jeg kan afgøre hvad der er konstruktiv kritik og hvad der ikke er.

Henriette sagde ...

Godt så - så er vi enige :)
Jeg misforstod det bare :D

Men ja, konstruktiv kritik er rigtig godt, når folk kan formidle det rigtigt. Man mister lysten til at rette fejlen når folk kaster den efter en som om man var en idiot som f.eks. "NU ER DER EN FEJL IGEN!" og så er det et nutids r der mangler i stedet for stille og roligt sige: "Hovsa piger, der mangler lige et r der" Det er så meget rare at få det at vide på en god måde :) Fordi så føler vi som bloggere at læserne mener det godt, og at det ikke er for at hakke ned på os.

Men når der er noget har vi skam heller ikke noget imod at I smider en kommentar, fordi vi vil jo gerne gøre tingene så godt som muligt for jeres skyld :D Men jeg er glad for at vi fik styr på misforståelserne ^^

Anonym sagde ...

Til Rosa:

Kender du Daft Punk?

Rosa sagde ...

Anonym: Ja, hvorfor? :)

Unknown sagde ...

Hvad er der LOL! ved, at jeg kender dem?

Anonym sagde ...

Jeg har hørt i et interview, at de har kontakt med deres far via breve :)