lørdag den 4. december 2010

Koncerten i Mexico blev afbrudt i 20 minutter

Koncerten i Mexico blev afbrudt I omkring 20 minutter. Under sangen ”World Behind My Wall” stoppede Bill med at synge og forlod scenen efterfulgt af de andre medlemmer. Dette skyldtes at mange fans besvimede for øjnene af dem pga. varmen og de andre fans der skubbede bagfra. Fans prøvede endda at komme op på scenen, så drengenes sikkerhed var i fare da sikkerhedsfolkene næsten ikke kunne holde dem tilbage. Men efter drengene gik, fik vagterne fansene under kontrol igen, og de fik noget vand. Drengene kom tilbage og spillede Hey you og resten af koncerten forløb som den skulle.
Derfor er det vigtigt at prøve at kontrollere sig selv til koncerterne, så sådan nogle ting ikke sker – for det kan gå meget galt hvis folk bliver ved med at skubbe! Ö Men heldigvis skete der ikke noget den her gang :)


En der stod længere bagved havde filmet der hvor drengene forlod scenen - Virkelig professionelt gjort af dem, hvis I spørger mig :o Men de havde vel gennemskuet hvad det ville udvikle sig til hvis de ikke forsvandt.

2 kommentarer:

Anne sagde ...

Ogm Chock!
Tænk at det skulle ske under deres koncert.
Husker hvordan det gik galt under Love Parade i sommers. Var der ikke, men læste det i aviserne. Det skete jo også fordi der var folk der skubbede.

Anonym sagde ...

Føler bare sådan med dem! Det må være frygteligt at se at folk kan elske dem så meget at de gør hinanden fortræd (sort of speak) for øjnene af dem.. Men jeg håber ellers I havde en god koncert guys! <3