søndag den 5. december 2010

Tokio Hotel Slovenien

Vi har fået en mail fra TH Slovenien som gerne vil have os danske fans med i deres julekonkurrence :)

Kære Tokio Hotel fans.

Som I ved er det juletid og denne tid skal være noget særligt.

Tokio Hotel Slovenien vil give originale Tokio Hotel autografer, signeret af vores drenge den 20. november 2008 til fanpartyet i Hamburg.

Alt du skal gøre, er at svare korrekt på spørgsmålene. Alle kan deltage(det er ikke vigtigt hvor du kommer fra) men du skal være en del af vores forum eller FC*!

Som en rigtig julemand har vi også andre gode præmier (singler, albums og andet Tokio Hotel merchandise)

Sidste frist for tilmelding er den 23. december 2010 og på juledag vil vi annoncere vinderen som får autograferne samt de andre vindere som vil få en af de andre præmier.

Held og lykke!
Tokio Hotel Slovensk team

Betingelser for at deltage:
Alle personlige oplysninger, som de skal opgive, vil KUN blive brugt til konkurrencen og de vil IKKE blive brugt til noget andet!

Alle der er medlem af vores forum (ved deltagelse er det obligatorisk at opgive ens brugernavn i vores forum: http://tokiohotel-slovenia.forumotion.com/ Alle deltagere med ukorrekte/ikke eksisterende brugernavne vil blive slettet!)

P.S. er der nogen spørgsmål til hvordan man bliver registreret eller andre spørgsmål kan I kontakte os på vores email tokiohotel.slovenija@yahoo.com (husk at skrive engelsk)

I kan deltage HER

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Når man vil tilmelde sig som bruger, så skal man vælge hvilket land man kommer fra, ved at trykke på sit flag.
Men det danske flag er der ikke. What to do?